Segertåget!

Inlagd: 9 februari 2014, kl 12:54


Spaifs resa mot kvalserien till div3 går enligt plan....

Senaste veckorna har vi radat upp segrar. Vi har inte alltid spelat bra men ändå vunnit våra matcher. Det har gjort att vi nu ligger i topp av tabellen.
Vi mötte Waxholm hemma och vann enkelt med 8-1.

Bortafight mot Sundbyberg, vinst 0-7. Tråkigt i den matchen var att Jörgen åkte på en olycklig smäll och ambulans fick tillkallas. Matchen fick ett 45 min långt avbrott i väntan på ambulans och innan man hade säkrat Jögge och kunde lyfta av honom från isen. Som tur är var det inget allvarligt, stelt och ömt i nacke/rygg. Förhoppningsvis är Jögge snart tillbaka på isen med sitt uppoffrande spel och oändliga slit.

Senaste matchen var hemma i Torsdags då Östervåla kom på besök. En match som var jämn men där vi ändå gick av isen med 3 poäng efter 60 minuters spel.

I dom här senaste matcherna är det framförallt Benji och Jani som har varit våra stora hänförare. Mycket bra spel av båda har gjort att mål trillat in framåt tack vare Benji och att det åt andra hållet tack vare Janis storspel i kassen inte trillat in mål.

Som sagt, nu leder vi serien efter 9 spelade matcher. Efter en tung start på serien har vi nu lyckats få fart igen på vårt power play samtidigt som vi fortsätter spela riktigt bra i boxplay.

Idag Söndag 9/2 kl 16:00 tar vi emot serietrean Segeltorp hemma i Telgerinken, det enda lag som besegrat oss efter ordinarie tid i den här serien. Vi har revansch att utkräva och det kommer helt klart bli en bra och sevärd match!

Välkommna

Matchstatistik (klicka)

Matchstatistik (klicka)

Matchstatistik (klicka)

Tillbaka
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-02-16
Besökare
323159
Genereringstid
0,0625 sekunder