Gästbok


Signera ditt inlägg och vårda ditt språk. Inlägg med övertramp kommer redigeras eller raderas och IP-nummer kan komma att spärras.

Välkommen till SPAIFs gästbok!


Nytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

Johan | 2018-08-02 12:57:41
Vad händer? Något? Blir det något? Nya spelare? Truppen? Info tack!
Royan | 2018-05-09 21:56:54
Blid blid blid blid
Jaja | 2018-04-13 21:31:01
Despo har varit överskattad i många år, med rätt fokus grym, men tror man att man är bättre än alla andra så kan det lätt bli så.
Munken | 2018-04-11 10:43:04
Jag hade tyvärr inte tid över för att skriva just då. Sen gick tiden och jag såg det som meningslöst att komma i efterhand med någon form av rapport. Vad gäller utvisningarna så bör man se vad som hände innan Despo fick spel. Inget ovanligt alls att sånt händer och Blid stog upp för en lagkamrat. Inget konstigt med det. Vi var tyvärr inte bäst när det gällde och har gratulerat våra motståndare till avancemanget.
Supporter | 2018-04-06 20:57:53
Vad hände i sista machen en massa utvisningar typiskt nr tio att ta såna o bliden inte bättre tyvärr hoppas på bättring till nästa säsong 👍
Supporter | 2018-04-06 20:44:10
Vad har hänt så tyst i från munken grattis till Farsta o Bålsta vi var inte bättre 😩
Senna | 2018-03-17 09:25:51
Bra ref som vanligt Munkovic. Kul att det har blivit lite temp även här på hemsidan. Blir kul att följa serien och se hur det hela utväcklas. Tror alla kan slå alla i den här serien det hela beror nog bara på vilken dagsform resp lag har.
Munken | 2018-03-16 21:29:33
Dags för kvalserien och alla känner att det ska bli skitroligt. Första matchen borta mot Farsta och alla är laddade inför uppgiften. Det är en match som är jämn spelmässigt, som alla övriga matcher mot Farsta tidigare på säsongen. Efter två perioder känner vi att det här ska vi kunna vinna. Vad händer, jo ett par misstag, någon enkel retur från Robin som tillsammans ger att par mål rätt upp i röven. Satan i gatan, dessutom ett insläppt i PP. och den eftermiddagen var förstörd. Inget att säga om det, vi torskade och var ganska överens om att detta skulle Lidingö få sota för. Mot Lidingö går vi in och gör om inte den bästa, så i alla fall en av dom bättre perioderna den här säsongen. Här gällde att ta i när det sitter tre sugna på bänken som när som helst kan ersätta någon som inte har en bra dag. Vi trampar plattan i mattan och kör fullständigt över Lidingö. 2-0 och 15-3 i skott. Det var det klassiska sittakvaribussenköret som drabbade Lidingö. Hur som helst, humöret på topp och den allmänna hållningen i i omklädningsrummet var att vi fortsätter som vi har börjat. Det gjorde vi och fick ganska enkelt ytterligare två mål i inledningen av andra. Eller enkelt och enkelt, vi var bra , jävligt bra skulle jag vilja påstå. Efter det så smyger det in sig en känsla som är farlig, vi fixar det här. Lidingö jobbar sig in i matchen och vi gör inte jobbet som vi gjorde tidigare. Vi slarvar helt enkelt nåt kopiöst och släpper in en reduceringspuck. 4-1 efter andra med en viss smak av missnöjdhet, med all rätt. Vi kan inte bjuda in motståndaren i matchen bara för att vi inte fortsätter att göra jobbet. Tredje perioden och vi ska spela smart och inte släppa in dom på mål. Vi gör det på ett alldeles utmärkt sätt. Vårat boxplay är helt fläckfritt och när vi får chansen i PP så är det mål och matchen är avgjord. 5-1 och i det stora hela en bra genomförd match, men vi måste fortfarande genomföra matcherna fullt ut utan att slappna av.
Match nr.3 borta mot Bålsta är en ganska viktig match för placeringen i tabellen. Tyvärr har vi några gravida gubbar som måste stanna hemma då det är långt från Bålsta till Tokstan. om det skulle pucka på. Dessutom lite jobb och annan skit som i bland måste göras. Det innebar tretton man till årets så här långt viktigaste match mot laget från div.2. Period ett är ganska jämn skulle jag vilja påstå. Ett lite högre tempo, framförallt passningsspelet är väl en skillnad man lägger märke till. 1-0 och 13-10 i skott till hemmalaget. Inställningen är att vi ska fortsätta att spela som vi gör, då vi är medvetna om att hemmalaget kommer att föra spelet. Vi går ut till andra och blir fullständigt frånåkta och överkörda och min tanke i det läget ska vi inte prata om. Jag känner dock mitt lag och vet att det är väldigt sällan som vi ger upp en fight. 4-1 efter andra och läget är mer eller mindre hopplöst med tanke på var Bålsta presterade i perioden. Despo har en och annan synpunkt i omklädningsrummet och alla verkar förstå att ska vi ha någon som helst chans så är det bara att gå ut och satsa allt på ett kort. Det är också coachernas order, vi går ner på folk,( har ni hört nåt så konstigt med tanke på att tretton man befann sig i Spaifbåset,) vi ger det här en chans och går på två femmor i tio minuter för att se var matchen tar vägen. Nu inträffar det som egentligen inte ska kunna inträffa. Spaif tar över matchen med ett jävla go och en vilja som kan bära hur långt som helst. Bålsta försvarar sig dock föredömligt. Spaif pumpar på tio gubbar och skapar chanser där både stolpar och ribba samt målvakt är i vägen. Vi reducerar till 4-2 och fortsätter att ösa på. Chanser saknas sannerligen inte men tiden och orken försvinner snabbt. Torsk med 4-2 men avslutningen fick säkert Bålsta att fundera en hel del inför returen på Söndag. Om inte våra gravida grabbar har fött barn så är vi fullt lag igen och sanningen är att vi måste vinna matchen och det tror jag definitivt att vi kan göra. Vi har hemmaplan och sista perioden tar vi med oss. Till sist vill jag säga till :bitit sig i svansen: att jag har aldrig sagt att Bålsta är ett dåligt lag, bara att den matchen vi såg i Åker var inte en bra insats av laget. Till Sundsvall vill jag säga, om du står på Söndag så håll ihop benen, du vat att man kan bli gravid om man inte gör det.
Munken | 2018-03-16 11:28:37
Jag skrev det och det fick jag käka upp. Men de var inte bra i just den matchen vi såg. Rapport kommer ikväll för samtliga matcher hittills i kvalet. Har haft jävligt dåligt med tid.
Biten i svansen | 2018-03-15 21:12:59
Munken skrev om Bålsta: det var fan inte bra, men dom slog er....
Nästa sida »
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2018-03-12
Besökare
305348
Genereringstid
0,0781 sekunder