Gästbok


Signera ditt inlägg och vårda ditt språk. Inlägg med övertramp kommer redigeras eller raderas och IP-nummer kan komma att spärras.

Välkommen till SPAIFs gästbok!


Nytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

Webmaster | 2018-02-25 00:13:18
Tack vare att Farsta blandade och gav, är i princip SPAIF klar för kvalserien mot div 2.
Läget inför sista omgången på söndag.
Spelar SPAIF som de ska blir vi 2.a i serien. Men har vi en dålig dag, så är vi ändå klar för kvalserien. Farsta lär inte göra 14 fler mål än SPAIF, när de möts. Hela Mariehamn kommer hejar på SPAIF. Deras säsong kommer troligtvis ta slut om inte SPAIF tar minst en poäng.
3.an Lidingö möter seriens svagaste lag. Så de lär följa SPAIF till kvalserien, men då måste de nog vinna. Vilket inte är helt självklart.
4.an Farsta kommer gå ut hårt mot SPAIF, allt annat än en vinst för dem vid full tid, kommer nog sluta med sista matchen för säsongen.
5.an Mariehamn har Älta i sista omgången. Älta har inget att spela för och Mariehamn har allt. De måste ta minst en poäng, annars är säsongen slut. Men inte ens en seger ger dem en fortsättning, utan att andra resultat måste gå deras väg.

På söndag vill vi se stor publik i BST rinken som hejar fram SPAIF. Och ett SPAIF som visar glädje och bra spel inför kommande Kvalserie.
Munken | 2018-02-21 07:30:53
Div.1 Du tycks inte förstå vad jag har sagt, nämnligen att arbete pågår med frågan. Underlaget för ett juniorlag blir inte större för att du gnäller om att vi saknar juniorlag. Vi fick dispens när vi gick upp förra gången och vi lyckades faktiskt få ihop ett lag förra säsongen om det nu har undgått dig som verkar insatt i frågan. Det gick inte att fortsätta då det fanns alldeles för få spelare att tillgå. Flera div.2 lag saknar juniorlag och frågan är om det är vettigt att ha den regeln i div.2. Från Div.1 bör det absolut finnas, det handlar då om en annan nivå då man bör fylla på med egna spelare i stället för att värva hela tiden. Du har nu blivit inbjuden att diskutera frågan med styrelsen i Spaif och har du ideer, så hör av dig. Vem vet, du kanske har lösningen.
Webmaster | 2018-02-20 18:25:24
Till dig/Er som återkommande har synpunker på att SPAIF inte har ett juniorlag idag.
Vänligen vänd dig/Er till Styrelsen om du har frågor och synpunkter.

Div.1 | 2018-02-20 14:18:50
Ni lirade ju för ett par säsonger sedan i div.2 på dispens, om ni går upp nu lär ni ju inte kunna köra på samma dispens? Och då är frågan vad ni ska ange nu för att få en ny dispens.
Oftast får man dispens om man har en handlingsplan för junislag, och fick ni den tidigare och inte fick ihop något har ni ju haft flera säsonger på att få ihop det, dvs smyger in en dispens men "skiter" i det och lirar vidare.
Nu gäller ju detta inte bara er, Sudret har ju lite att jobba på och skulle Mariehamn tas sig upp är dom också inblandade.
Munken | 2018-02-18 18:55:01
Vem har skyllt alla förluster på domarna? Inte jag i alla fall. Det är väl ena matchen på Gotland där man kan ha åsikter om domaren. Det är inte min sak att se till så spelarna åker med till bortamatch.

Div.1. Vad snackar du om? Hoppa över en division? Hur skulle det gå till. Jag har tidigare skrivit att arbete pågår med juniorer men att underlag saknas. Det finns för få spelare helt enkelt. Vad menar du med mygelsäsong? Har du någon lösning på problemet så är du välkommen att kontakta ansvariga i Spaif.
Div.1 | 2018-02-14 07:41:09
Kom ihåg att man kan inte hoppa över en division bara för att man värvar spelare.
Kom ihåg att man ska enligt reglerna ha juniorverksamhet i div.2 och uppåt.
Jobba på det först, eller ska ni köra en mygelsäsong till i div.2 om ni går upp?
Supporter | 2018-02-12 18:27:35
När ska vi i spaif sluta o skylla alla förluster på domarna skulle alla sjärnor åka med på borta matcher så hade vi lekt hem den här serien så sluta nu munken se till att alla är med i stället 😳
Munken | 2018-02-10 20:10:51
BOOOOM!!
Serieledarna från Gotländska Hemse kom till Tälje för att säkra sin plats i Div. 2. Det kanske dom redan har gjort, men vilken resa dom fick. Femte mötet den här sessen mellan lagen och äntligen fick vi sätta surrgänget på båten hem med ett svidande nederlag. Spaif var bättre i precis allt ute på banan frånsett sista fem i andra perioden då vi käkade tandkött. Detta på grund av utvisningarna vi drabbades av. Fem mot tre går inte hur länge som helst när man möter ett lag av deras kaliber. 4-0 blev 4-2 och vi hade problem. Ut till tredje och nu visade Spaif hur jävla bra vi är när vi får allt att fungera. Skjortan av skulle man kunna säga då vi kör över Sudret. Skitsnacket i deras bås var för en gångs skull högst begränsat men kom igång lite på slutet då matchen var körd. Det kanske är så att även serieledare måste hålla igen på tugget ibland. Fy fan vad jag är nöjd med den här vinsten, och nu får vi bara hoppas att vi kan vinna resten, samtidigt som andra lag torskar "rätt" matcher. Vi bör kunna greja det här med det spel vi har för närvarande. Laget ska ha all kred. för insatsen idag och i fortsättningen ska alla lag se upp när man möter Spaif. Det kan också vara så att det är förstärkning på gång till laget och då snackar vi Div. 1 spelare. Låt oss se vad som händer. Spaif kommer aldrig att vika ner sig i slutet av säsongen. Tack för kaffet.
Munken | 2018-02-08 08:32:51
Tisdagens mycket viktiga match borta mot Lidingö kunde ha haft bättre förutsättningar. Spaif ger sig iväg med 10+2 friska spelare för att försöka vinna matchen. Vi spelar ganska bra och har 1-1 efter första. Givetvis är Lidingö det spelförande laget och vi får finna oss i det. Humöret är på topp efter första och vi ska fortsätta spela snålt, det är vår chans. Vi tar ledningen och spelar bra. Vi åker på två visningar varav vi klarar av den första då vi fick jobba hårt för att freda oss. Robin gör en storartad insats i kassen. Mitt i perioden kommer visning nr.2 och nu går det inte längre. Lidingö kvitterar och tar ett stadigt grepp om matchen. Vi spelar bra försvar och Robin gör sitt, men nu syns det att orken börjar tryta när lidingö trycker upp tempot. 2-2 efter två perioder. Ska Spaif orka är den stora frågan. Jodå Spaif orkar och sätter viss press på hemmalaget. Då kommer en visning kl. 53,27. Mycket olyckligt med tanke på att vi har tagit tag i matchen. Lidingö slarvar i pp och det ger Blid ett läge som han inte missar. Lidingö uppträder nu stressat och jagar förtvivlat, men Spaif spelar lugnt och säkert. Lidingö skapar några heta lägen och ligger på. Då får Gotte tag i gummit och skickar in skiten i tom kasse och Spaif har vunnit matchen. Mycket starkt gjort. Jag är dock förvånad över att vi såg ut att ha bättre ork med lite folk. Mycket viktig seger som ger grabbarna råg i ryggen. Nu ser vi frm mot Lördagens match mot Sudret där vi har revanch att kräva efter skandalen på Gotland tidigare.
Munken | 2018-02-06 11:18:07
Vem frågar? Det pågår ett arbete med detta och du får gärna hjälpa till om du vill.
Det är inte så lätt då underlaget är mycket begränsat. Har du nån idè?
Nästa sida »
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2018-02-25
Besökare
294063
Genereringstid
0,0942 sekunder