Gästbok


Signera ditt inlägg och vårda ditt språk. Inlägg med övertramp kommer redigeras eller raderas och IP-nummer kan komma att spärras.

Välkommen till SPAIFs gästbok!


Nytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

Jon hortig | 2017-11-12 20:36:41
Spaif till 2an
Webmaster | 2017-11-09 23:14:08
Grattis till platsen i Alltrean! 2017/2018.
Nu blir det åka båt till både Gotland o troligtvis Åland. Så lägg in ett extra träningspass, med att träna på klockan.
Webmaster | 2017-11-06 22:15:52
Nu har jag lagt ut lite fler bilder.
Titta gärna in på Facebook så får ni se 3 fina gubbar.
Snart kommer även fler match bilder på facebook.
Munken | 2017-10-31 11:28:37
Jag såg på Torparnas hemsida att dom tyckte det var en jämn match som dom hade kunnat vinna. Det må ha varit jämnt målmässigt, men inte spelmässigt. Vi slarvade bort en del mål och lossade 70 skott mot deras kasse vilket säger en del om spelfördelningen. Vi kan inte ha varit på samma match.
Gäst | 2017-10-29 23:18:42
Får man ha hund på läktaren där ni spelar?
Webmaster | 2017-10-07 17:22:46
Nu är hemsidan uppdaterad.
Kommer lägga upp en bild per match (Då vi har fotograf) under bilder och filer. Resterande foton från matchen hittar ni på SPAIFs facebook sida.
Munken | 2017-10-03 07:11:38
Seriepremiär på Gotland, dit vi åker med stora förväntningar efter våra träningsmatcher som har sett bra ut. Nu gick det inte alls som vi hade tänkt oss.
Torsk med 2-0 efter en helt osannolik match där vi visar upp en ineffektivitet av världsklass samt en målvakt i hemmakassen som stog på huvudet och verkligen spelade bra. Inledningen är jämn och avvaktande då lagen vill känna på varandra.
Visning för oss efter 4 min. som hemmalaget utnyttjar. Matchstraff efter 7 min. som vi klarar av på ett bra sätt. 1-0 efter första och 9-16 i skott. Ingen fara på taket, det här ska vi klara av. Spaif sätter högsta fart direkt i andra och tar ett fast grepp om matchen, men visar nu upp ineffektivitet i den högre skolan. Lite visningar här och där för båda lagen då även domaren vill synas i matchen. Inget ont om honom, men en del konstiga saker hittade han. Spaif trycker på för en kvittering, men den kommer aldrig trots 3-15 i skott. Lite frustration i paus, men alla är överens om att får vi bara hål på slipsen så går det nog vägen. Det fanns inga hål, han hade spikat igen dessa. Fortfarande 1-0 efter 2 spelade perioder. Spaif fortsätter att trycka på och får en hel del långa anfall som inte resulterar i någonting. Frustrationen gör sig påmind och vi drar på oss en del onödiga utvisningar som stör vår ambition att få den där förbannade kvitteringen. Putte är inte kompis med zebran och blir rasande efter en visning som är larvig. Det resulterar i att det blir ytterligare 2+10+10. Helvete också, det behöver vi inte alls i det läget. Sudret skapar några få farligheter och gör också ett mål som är att betrakta som ren flax. Han träffar halvt om halvt pucken på volley som ställer Robin totalt. Kunde lika gärna ha varit Tellan som fått undan pucken på volley. Kvällen är förstörd även om alla verkligen försökte in i det sista. Ut med Robin med ca: 5 min. kvar och vi bygger en parkeringsplats i deras zon. Vad fan hjälper det när gubben i målet har sitt livs kväll. Sudret får också några rejäla chanser mot tom kasse, en ribba och stolpe b.l.a. Nej det var inte vår kväll och Sudret ska nog betrakta detta som en ren bonus. Vi får komma igen ikväll mot Torparna och ta en gruvlig revanch.
Det blir inga stänkare till spelarna efter det här. Jag tog dom själv på Munkkällaren senare på kvällen även om några av spelarna fick smaka min berömda Montezumas hämnd med delade meningar om denna utsökta stänkare.
Korven får 4+ i Hemse. Det hade blivit 5 om senapen och ketchupen hade funnits på plats vid serveringen.
Munken | 2017-09-18 11:27:26
Det börjar bli dags att uppdatera truppen.
Matchen mot Åkersträngnäs igår gav en del svar för oss men en hel del frågetecken för Åker skulle jag tro. Vi hade förtvivlat svårt att komma till avslut. Det överarbetades nåt alldeles in i helvete. Vi måste gå på skott när vi har tillfälle. En hel del slarv i egen zon gjorde att Åker fick några lätta mål. Det måste skärpas till när det är dags för seriespel. Vi kom in i matchen på allvar efter att Åker drog på sig mängder med visningar, helt onödigt många gånger. Tack för kaffet sa Spaif och reducerade tre gånger om. Åker avgjorde genom ingen mindre än Isac Huhta. Jag ska hälla ut en öl på honom nästa gång jag träffar på honom. Vi hade mycket väl kunnat vinna den här matchen, men vi får väl vara ödmjuka och säga att det var rättvist till slut med tanke på första halvan av matchen. Materialare Lundemo fixade gott kaffe som vanligt. Kanske ska vi ta en träningsfight vid uppehållet.
Webmaster | 2017-08-12 12:59:12
Träningstiderna uppdaterade.

Munken | 2017-08-08 06:36:36
Härligt att höra en del gnälla på träningen. Då vet man att skridskoåkningen tar.
« Föregående sida - Nästa sida »
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2017-12-13
Besökare
286868
Genereringstid
0,1406 sekunder