Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Torsk mot effektivt Sörskogen!

Inlagd: 24 mars 2014, kl 23:13

SIBK förlorar sista matchen för säsongen mot ett effektivt Sörskogen på söndagens sena em. 6-7 slutar det efter att ledningen svängt matchen igenom.

Referat:
Sista matchen för säsongen, en säsong som varit framgångsrik om än lite svängig. Sörskogen har vi avslutat mot även förra året i en småful match som vi tyvärr förlorade. Revansch att ta alltså även för den nesliga förlusten borta i vintras med 4-5 efter en match som vi dominerade men förlorade på ett antal kontringar och märkliga mål.
12 ute innebär rullande ytterpar och Conny samt Wedin i mitten. Mads krasslig lagledare dessvärre!
Vi börjar bra då en råtänd Wedin (som jagar ordföranden i poängligatoppen) trycker in 1-0 efter bara 3 minuter med ett mäktigt skott... 7 sekunder senare kommer en snabb spelvändning efter teket och lite enkelt kvitterar Sörskogen mot en lite passiv Törna. Vi svarar dock direkt i nästa byte med att Freddy tar vara på en skottretur och trycker in 2-1 framför målmannen. Spelet börjar och det är en sevärd och spännande match. Sörskogen har en tydlig ide där de söker en skytt i slottet. 2-2 kommer tyväär, dock på ett skott från kant och vi är lite passiva då de får vandra in och kan trycka upp kvitteringen i Törnas bortre kryss. Efter slarv bakom mål går ett inspel sedan in framför mål där det påpassligt lirkas in vid Törnas första stolpe och 2-3 med 3 minuter kvar av första känns surt men inte orättvist, vi har svårt att hänga med.
Efter periodsnack om att skjuta lite mer och gå in på mål startar andra perioden bättre och redan minuten in är det kvitterat till 3-3 efter att just ett skott från en inkurvande TJ sitter högt i taket efter förtjänstfullt täck av Christian framför mål. Vi fortsätter dock att tappa in snabba baklängesmål och 5 minuter senare sitter 3-4 då de utnyttjar ett inspel i slottet som förvaltas. Coony är dock het och vinner boll och når Kangas som dirketskjuter in 4-4 under målmannen dirket efter teket. Svängbandyn fortsätter med 4-5 ytterligare en minut senare och vi tappar markering på bortre vilket innebär baklängesmål igen. Mange kvitterar i denna svängiga period till 5-5 efter en solorusch från egen planhalva och kan lirka in bollen. Äntligen är vi snabba att ta kommandot då Conny dirket i nästa byte får ett fint instick från Jonas H och kan direktskjuta in 6-5 i nättaket, mycket snyggt!!! Skall vi rycka, nääe då, vi tappar slottet igeeeeeeen och 6-6 sitter och frustrationen både syns och hörs bland SIBK:arna på plats. Sista perioden för säsongen inför tredje och den börjar med bra trcyk från hemmalaget som tar taktpinnen. Sörskogen verkar aningen tröttkörda och väntar mest på kontringar. En bit in i sista får Freddy ett fint läge framför mål snubblar i avslutsläget, tyvärr slutar det med en tvåa i baken för liggande spel, aningen hårt dömt. Vi klarar den boxen efter fint jobb av alla men en stund senare är det dags igen efter en ny tvåa även denna gång i målläge då Wedin vräker omkull en back efter sitt skott som kunde resulterat. Vi klarar även denna box men orken tryter kanske och även koncentrationen och 6-7 sitter minuten efter att vi blivit fullt sedan de bitit sig fast i zon till vänster och sedan funnit en ren kille (som såklart heter Samba) i höga slottet som trycker in vinstbollen i Törnas tak. Surt, men kanske inte oförtjänt...Vi trycker på mot slutet, får ett par fina lägen i spel 6-5 i sista minuten men tyvärr räcker det inte hela vägen. Lite besvikna miner men en riktigt bra match med högt tempo, ingen typisk veteranmatch, något som till och med domarna uppmärksammade.
Vi avslutar med en förlust som främst berodde på att Sörskogen var bra mer än att vi var dåliga. Ingen skugga faller på någon, de var effektiva och spelade smart i anfallszon, vår oförmåga att rycka tag i ledningen eller att hålla oavgjort längre än till nästa byte fällde oss tillslut. Noteras bör att Wedin når samma poäng som Ordföranden men den senare vinner poängligan på flest gjorda mål närmare bestämt 33 stycken, en imponerande siffra. Vi laddar inför nästa säsong, en tredje plats blev det och det känns lite som typiskt denna gång då vi var lite trea på allt....kanske smått överdrivet!!!
Full fart framåt, håll tätt bakåt...
Ref av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
130008
Genereringstid
0,0308 sekunder