Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Seger mot FBI Tullinge!!!

Inlagd: 9 mars 2014, kl 18:15

SIBK med årets mest erfarna ledarbänk (Mads o Christian krassliga) tar en ganska säker seger mot FBI Tullinge efter en stark andra period som vinns med 6-2. Slutsiffrorna skrivs 8-6 efter en sämre tredjeakt där bortalaget kröp närmare. Acke var löpvillig och effektiv och Wedin sköt sönder motståndet vilket räckte till revansch och nu jagar vi andraplatsen i serien...

Referat:
En hemmamatch mot FBI Tullinge i Strand och chans till revansch efter en stortorsk i vintras borta i Tullinge villastad... Mads och Christian på bänk (sjuka) och en klart erfaren ledarstab för dagen alltså. Vi startar ganska avvaktande och det straffar sig när Törna blir överraskad av en förlupen boll som slås mot målet på volley och lyckas studsa in aningen oturligt redan efter knappa 2 minuter till 0-1!!! Replik efter en stund av Wedin som jobbar centralt och får tag i bollen som sopas in i ena hörnet efter bra jobba av hela kedjan. Vi får ett PP då de åker på en tvåa och trots bra rull har vi inga öppna chanser mer än Wedins två skott över i bra lägen i höga slottet. Ledningen kommer dock med knappa 3 minuter kvar då Wedin återigen trycker in bollen efter Ackes förtjänstfulla förarbete. Tyvärr släpper vi en kvittering direkt efter och 2-2 står sig till pausvilan.
Vi börjar starkt i andra och Persson ger oss ledningen med ett snyggt direktskott på Ackes fina släpp till höger. 3-2 som blir 4-2 sekunder senare i nästa byte då Kangas kan hitta tunneln mellan benen på målman efter Manges fina pass efter en genomlöpning från egen kasse...snyggt värre!!! 5-2 kommer minuten senare då Persson styr in wedins skottpass och nu har vi ryckt efter tre mål på 2 minuter i början av andra... Tyvärr släpper vi en reducering till 5-3 innan Acke löper igenom och kan trycka in 6-3 på ett genombrott. under två lyckosamma minuter i slutet av period två gör vi återigen 3 mål och 7-3 Norin (snyggt i krysset från höger) och 8-3 Acke på egen hand i vänster kryss cementerar en bra period där vi nästan avgör matchen. 8-4 slinker tyvärr in och Tullinge hänger kvar i matchen bildligt talat iaf... Sista perioden blir ett sömnpiller då SIBK tappar allt spel och FBI Tullinge trycker på för att komma närmare. De spelar fysiskt och går mycket runt kassen, bra försvar av främst backarna håller dock bort de öppna lägena. Wedin åker på en låsningstvåa efter halva perioden och i boxplay rullar de upp oss och kan sätta 8-5 efter en backhand från höger. Även 8-6 kommer men då är det som tur var endast minuten kvar och matchen känns vunnen. Vi gör en slätstruken sista period men med den grymma andraakten i rygger blir det ändå en ganska säker seger de något jämnare siffrorna till trots... Firma Acke-Persson o Wedin skördar framgång och hotar nu ordföranden i poängtoppen inför sista matchen. Klar slagsida på poängfördelningen men kedja två med Kangas, Conny och Norin har dock otur med studsar och får inte flyt i spelet denna match. Bakåt gör Törna en godkänd insats, förutom tuppluren vid första målet är det inte mycket att göra åt de relativt öppna lägen som Tullinge jobbar fram. Skotten utifrån täcks dock bort och Törna räddar en hel del både i första och sista perioden. Andra perioden är kanske vår bästa för säsongen med 6-2 och effektivt målskytte med totalt 6 mål på 4 minuters speltid...grymt!!! Nu blir det en veckas uppehåll och tid att kurera sig på för de småkrassliga i laget och inför sista omgången ligger vi i topp med möjlighet att nå topp 3 denna klart godkända säsong i herr veteranserien!!!
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
128672
Genereringstid
0,0313 sekunder