Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Svängig segermatch i Tomtberga

Inlagd: 23 februari 2014, kl 10:48

SIBK vinner en svängig historia i Tomtbergahallen mot Huddinge IBS Ungdom. En dålig match av ett gnälligt SIBK som dock vinner med 10-8. Matchen kunde dock slutat hur som helst efter att ledningen skiftat hela 7! gånger...

Bortamatch mot Huddinges IBS "Ungdomar" och den kvava Tomtebergahallen bjuder upp till spel på stora ytor där vi brukar trivas med kontringar och löpningar.
Vi startar med en lyrboll in mot mål från Joelsson som Persson tar ner och vrider runt till 1-0 efter 7! sekunder. SIBK:s snabbaste mål genom tiderna, Grattis Persson till ännu ett rekord!!!
Vi trycker ner hemmalaget med fint spel och har mängder av chanser mot den tunnhårige målmannen, som spelar bra som vanligt. Kvitteringen kommer mycket snöpligt när en långboll studsar mot Törna som sitter och sover och bollen slinker in mellan spirorna till 1-1. Inte rättvist och vi blir lite störda i forceringen vilket leder till 1-2 minuterna senare då vi stöter högt med back, blir omkörda och i spelvändningen blir vi straffade direkt.
Hemmaledning efter första men vi öppnar starkt
i andra med 2-2 där Conny får bollen i slottet via Joelsson och kan trycka in kvitteringen nere till höger. Nu tar vi över och Acke sätter 3-2 efter starkt jobb av Jonas H som tagit en löpning upp och jobbat in bollen till Persson som skjuter där Acke förvaltar returen. 4-2 kommer av bara farten då vi stressar en hemmaback som lägger hem bollen mot en sovande målman och självmålet är ett faktum!!!
Hemmalaget är lite skakat men kan reducera till 4-3 innan Jonas H åker på en tvåa för protest efter ett svagt domslut av domaren. Vi håller ut i boxplay i nästan en minut innan H23 (en nytillkommen spelare med fart) kan alldeles för enkelt få forcera in kvitteringen till 4-4 efter dålig markering på högerkanten av hela försvaret. Törna har svårt att få tag i bollarna och vi spelar virrigt i försvaret. Matchen svänger fram och tillbaka och även resultatet... Samma spelare tar vara på ett bolltapp några minuter senare och 5-4 sitter högt i närtaket i våran kasse. Hemmalaget har vänt matchen och vi börjar gnälla och klaga på varandra, en vanlig SIBK.åkomma vi underläge... Innan perioden är slut kvitter dock Acke till viktiga 5-5 efter Wedins pass och det kommer lägligt och ger oss lite nytt hopp.
Tredje startar fint då Christian hittar höger kryss efter Joelssons tredje!! assist för aftonen till 6-5. Kors i taket!! Ingen längre glädje då kvitteringen till 6-6 i väntar på sig efter ett skott nere till höger bredvid Törna. Vi får ingen arbetsro och matchen fortsätter svänga fram och tillbaka. 17 sekunder senare är nämligen hemmalaget i ledning igen då 6-7 huggs in efter lite slarv framför vårt mål, dock kunde slaget på klubban renderat ett frislag vilkt den enögde domaren missar. En Mycket Viktig kvittering till 7-7 gör TJ när han drar in ett direktskott högt efter Wedins fins pass på djupet. Matchen vänder igen då vi tar ledningen till 8-7 då Conny oassisterad får in ett löst men välplacerat skott nere till höger mot den för kvällen aningen darrige målmannen i Huddinge. Skall vi gå loss nu då?
Nej, kvitteringen kommer då H23 (deras klasspelare) trycker iväg ett bra skott mot en skymd Törna och 8-8 med ca 11 minuer kvar skapar återigen en öppen match som vilket som helst av lagen kan vinna.
Kangas vänder upp på egen planhalva och kan med en lång genomskärare hitta en vilt löpande TJ som fri med målman rullar in 9-8 under målvakten. 5 sekunder senare, direkt efter teket så lurar Conny nr 23 som försöker teka framåt, tar med sig bollen och drar in 10-8 i höger kryss med ett fint dragskott. Oerhört skönt och viktigt!!! Nu kroknar Huddinge och vi kan hålla undan utan större besvär till en seger som nästan kändes som en förlust.
Vi gör en ganska bra match framåt men förvarsspelet och defensiven var ihålig och vi har tur som vinner denna match. De får göra alltför enkla mål och vi fick inte tag i andrabollarna framför mål och tappar många en mot en situationer. Starkt dock att vända matchen så många gånger men väldigt trist att fokus läggs på det negativa så fort vi gör ett misstag ute på banan.
Många röster pratar sedan hela tiden om vad andra lagdelar skall göra i paus, paussnacket spretar i alla riktningar. Vi vinner matchen men det kändes som en förlust.
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
114881
Genereringstid
0,0469 sekunder