Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Torsk mot Malmen 2-9 i ny hall!!!

Inlagd: 9 februari 2014, kl 14:26

SIBK förlorar mot serieledarna i nya Tyresöhallen och gör en slät figur trots den fina omgivningen...

Referat:
Hemmapremiär i nya Tyresöhallen/Nyboda mot serieledarna Malmen blev en avslagen historia mycket tack vare onödiga utvisningar.
Vi startar riktigt bra med spel mot ett mål och då främst Ari i bortakassen som gör ett par svettiga räddningar redan innan 5 minuter har gått av period 1. Istället kommer en kontring och efter dålig markering i slottet kan B11 raka in bollen förbi Törna till 0-1 som inte alls speglar spelet. 10 minuter in i perioden tar vi en 2:a via Kangas och därefter skriker Törna till sig en onödig 2:a mot domaren efter en rörig situation där bollen fastnar uppe på målburen. Spel 3-5 mot seriens bästa lag känns sådär och malmen straffar oss kliniskt med två raka mål i respektive spel 3-5 och 4-5 och 0-3 är ett faktum. Vi reder ut perioden utan fler missöden men har tappat den fina starten och Ari fortsätter storspela i den andra kassen.
Period 2 börjar bättre då vi etablerar tryck och snurrar runt i Malmens zon. melmen spelar defensivt och satsar på kontringsbandy då de har ett bra försvar och en tät målvakt med vassa utkast. Vi får dock tillslut hål framåt då Conny hittar TJ framför mål och 1-3 sitter till höger vid stolpen. Kontakt...? Hoppet ökar då B6 åker på en tvåa och vi spelar PP där bollen rullas runt men avsluten är lite för svaga. Positionsspelet runt boxen är virrigt då folk inte vet var man skall vara... istället släpper vi till 1-4 efter en missad brytning på mittplan och Malmen rinner igenom och bollen sitter nere till vänster om Törna.
Inför sista finns fortfarande hopp om kontakt och vi går ut hårt framåt mot ett malmen som rutinerat väntar in misstagen som kommer... på 7 minuter i tredje avgörs matchen då Malmen går fram till 1-7 efter tre raka kontringsmål. Vi skjuter på täck, tappar bollar och missar uppspel och mot ett bra lag duger inte det. Samtidigt storspelar bortaspöket i målet och matchen glider oss ur händerna. Vi tar TO vilket endast resulterar i 1-8 strax därefter. Dock reducerar sedan Persson till 2-8 via ett snyggt avslut i närmsta krysset på Mange S pass men det är mest av akademisk art. Törna kniper sedan en straff från B7 som gjort 4 mål för dagen efter att Joelsson hamnat ivägen för ett genombrott. Domarna (Kari och den lätt rundnätte Rickard) har en ojämn nivå och verkar lite för tjenis med bortalaget både under och innan matchen. En av domarna ägnar sig även åt att håna våra spelare vilket känns osmakligt gjort av en opartisk funktionär. Nåväl, i spel 4-5 reder vi ut det hela men det blir boxplay igen strax efter när Törna tar sin andra tvåa för dagen via snack mot motståndare... Vi pallar inte boxen denna gång och 2-9 bölir slutresultatet trots att vi får avsluta de sista två effektiva minuterna i PP, lika virrigt denna gång.
En svag insats och många fel på en gång.
11 spelare innebär ett svajigt spelsystem där vi rullar på både yttrar och centrar. Onödiga utvisningar framförallt via snack.
Framåt är vi till synes trubbiga men möter en grym målvakt. Vi spelar runt för mycket för att nå det "rätta" läget som sällan kommer. Bakåt läcker vi och det är för lätt att kontra förbi oss denna afton. Inte mycket att hänga i julgranen denna premiär i Nya Tyresöhallen. Det positiva var då just hallen med fräscha utrymmen, en stor läktare, bra ljus och bra golv. Goda förutsättningar för innebandy helt klart. Kankse kan det blir vår kommande hemmaarena den knackiga debuten till trots...?
Nya tag mot Vendelsö nästa helg, revansch att kräva då för stortorsken i Vendelsöbunkern i höstas.. 1-10!!!!
Referat av: MadsTillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
115014
Genereringstid
0,0928 sekunder