Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vi maler ner Kvarnen...

Inlagd: 13 januari 2014, kl 23:07

SIBK tar en säker seger mot ett vilset kavarnbergsplan hemma i Strand. Poängfest framåt då alla utespelare får göra poäng. Hattrick för Wedin och Persson och ordföranden når drömgränsen 40 pinnar. 13-7 slutar matchen efter en liten genomklappning i sista delen av tredje perioden då vi släpper 4 raka baklängesmål....

Referat:
Kvarnbergsplan hemma och en del Tyresöbekantingar igen på motståndarnas planhalva, denna gång dock ingen Brunnling som förra gången gjorde fem! kassar mot oss i Skogåshallen. Vi ställer upp med 9 pigga och en aningen småseg Mads, två femmor med andra ord. Efter en lite avvaktande start tar vi ledningen efter knappa 7 minuter genom Persson som bryter dödläget med att förvalta Jonas H:s genomskärare och fri framför målman gör han sin patenterade bakåtvridfint och lägger in 1-0 under målvakten...läckert och läcker pass!!! Vi trycker på och samma lina har ett fint samspel som avslutas med att Sundin drar in 2-0 på ett direktskott vid vänster stolpe över målman. Återigen en fin assist av Jonas H. Sundin-show fortgår minuten senare i nästa byte då han via Mange S pass drar in 3-0 med ett maskerat skott nere vid höger stolprot, otagbart! En reducering kommer till 3-1, dock är det ganska lugnt nera vid Törna som tar det mesta i skottväg. Vi befäster ledningen med 4-1 där Persson avslutar en mästerlig framspelning från Wedin som vrider ut en boll till höger där Persson rakar in bollen i tom kasse. 5-1:an (läs FEM-ETTAN) fullbordas med 8! sekunder kvar av period ett när Wedin trycker in Sundin pass med ett "nätt" slagskott...hehe...*ler.
Period 2 rivstartar med att den andra kedjan (som inte spelat dåligt men gått mållösa hela första perioden) får utdelning genom Conny som plockar upp returen på Mads vådaskott på volley och smyger in 6-1 i bortre burgaveln. B4 (den äldre av bröderna Ledin i bortalaget) spelar hela tiden på och över gränsen och efter en 2.a för hårt spel blir det PP för Sofieberg som rullar och rullar och rullar fram till Mads som med en backhandflip i slottet ställer målvakten efter Connys fina pass snett bakåt. 7-1 och ett vackert mål!!! Vi släpper till 7-2 efter ett långskott men replikerar snabbt då Joelsson även han långlyrar in en boll som Mads täcker framför keeper och stiger undan för vilket ger 8-2 från nästan halva plan... Persson har fått upp farten och slår in 9-2 efter Anders assist och matchen börjar rinna iväg för Kvarnberget. Christian får en aningen lättvindig tvåa när han ger igen efter B4 fula tilltag runt mål. I boxen håller vi tätt och strax efter utvisningen är det dags igen för Christian, denna gång efter felaktigt avstånd på frislag. Domaren, den yngre är en blåsgalen sak som gillar att ta principblåsningar, särskillt ofta för offside i målgården. Vi reder ut dett boxplay och Wedin lyckas fixa till en utvisning på B4 (vem annars) som vräker omkull honom på väg fram i en kontring. I följande PP rullar vi fint runt och Wedin skottar in 10-2 utan assist när han vräker in en boll på volley framför mål. I slutet av perioden är det nära när deras bästa spelare skall tråckla in bollen vid bortre men Jonas H tar en resolut tvåa och fredar målet den gången.
Period 3 börjar således i boxplay och där kontrar vi genom en långboll från persson som friställer Wedin och fri med målman drar han ett slagskott upp i burtaket via målmanens arm...ojojoj...vilket drag! 11-2 som följs av Joelssons 12-2 när han löper igenom och skjuter in en låg markare under den för dagen ganska ihålige keepern i Kvarnberget. Ett utkast senare från samma man och bortaleget reducerar genom B16 deras farligaste för dagen som snyggt sätter 12-3 i Törnas vänstra kryss. Vi svarar med 13-3 efter ca 7 minuter då Christian får tag in Connys pass in framför mål. Jonas får sin andra tvåa för dagen för hårt spel och i BP täpper vi till återigen. Mot slutet av matchen tappar vi dock lite fokus och bortalaget kan gå från 13-3 till 13-7 på lite mindre än 5 minuter efter några dåliga bolltäck, ett frislag och lite sömnigt agerande både från Törna och försvaret. Visserligen är matchen vunnen för länge sedan men synd att tappa så pass mycket. Vi "håller undan" till 13-7 och tar andra raka för säsongen mot det vitklädda laget från Huddinge.
En bra match och välspelat av SIBK som trots debaclet de sista 7 minuterna i tredje kontrollerar matchen. Framåt är det mycket positivt iom att alla utespelare gör poäng, bäst och vassast för dagen lina 1 med Wedin, Wedin och Persson som gör 11 poäng tillsammans (8+3). Conny och Christian fortsätter ett framgångsrikt samarbete 1+3 samt 1+1 och på backsidan noterar vi två fina assist av Jonas H och två mål av Joelsson. PP fungerar bra med 2/4 dvs 50% och BP är 100% med 4/4. Nu blir det tuffare med matcher mot Malmen hemma, Skogås borta och Vendelsö hemma. Först de svartvitarandiga hemma i Tyresöhallen, en match med festlig karaktär. Kan vi överraska oss själva och motståndarna med att vinna för en gång skull....undrar även vilken färg vi skall ta på stället....vi får se vad vi kommer fram till?..hehe...;)
Forza SIBK! Ref av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
114878
Genereringstid
0,0625 sekunder