Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vått krut i Tomtberga!!!

Inlagd: 10 januari 2014, kl 22:51

SIBK gör en slät och blek insats borta mot Mellansjö. Ett SIBK lika oorganiserat som hemmalagets sekretariat och vi faller med 3-5 efter en första period som slutar 0-4...varför lämna dessa försprång, varför....???

En svag insats borta mot Mellansjö i Tomtbergahallen. SIBK ställer upp med ett gediget lag men lyckas ändå få till en katastrofstart i första perioden. passivt och ängsligt, det mesta går in bakåt och framåt möter vi en taggad och tät Knotan i mellansjökassen.
Efter 05:55 står det 3-0 till hemmalaget och detta efter tafatt försvarsspel över hela banan. Med 12 sekunder kvar släpper vi in 4-0 dock känns det som att vi borde kunna vända om målen trillar in framåt...Vi trycker på i början av andra och det resulterar i ett PP där vi rullar runt fint och Conny hänger in Manges pass i sidled till 4-1. 4-2 kommer halvvägs in i perioden då Christian prickar in en ny kasse på Connys fina assist. Tyvärr är vi passiva värre då H10 får promenera (verkligen) igenom och trycker in 5-2 över Törna som har svårt att få tag i bollarna för dagen, de få skott som kommer. En svår match att stå! SIBK trycker på mot en Knota som gör sitt livs match (känns så iaf) och i tredje är det mest spel mot ett mål faktiskt. Vi får ett tidigt 5-3 då Conny kombinerar fram Christian som sätter sitt andra för dagen! Det blir dock inget mer mål och inget hattrick igen för Ordföranden. Ingen annan hänger något heller och med viss möda bärgar Mellansjö sin första seger mot oss i veteransammanhang. Många hängande huvuden och hårda ord i omklädningsrummet, pinsamt var ordet som kanske bäst beskriver vår insats lite här och där. Mellansjö spelar smart efter sina resurser och det är svårt att vända 0-4 på beställning mot en duktig målvakt och en köttmur.... Conny och Christian får godkänt och där slutar det positiva...i övrigt var det mellan, nä rättelse...lättmjölk... ;)
Nåväl..chans till att greppa nya tag mot Kvarnbergsplan hemma i Strand på söndag. En match där vi kan ta revansch för denna nesliga minnesbeta...
Forza SIBK!!!
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
115020
Genereringstid
0,2813 sekunder