Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Seger i Sjöstadshallen!!!

Inlagd: 15 december 2013, kl 12:23

SIBK vinner borta mot Bajen på lördagskvällen med komfortabla 13-4. Inget snack och ordföranden förlänger sin hattrickssvit med 5 nya mål!!!

Referat:
En mycket välspelad match av SIBK som studsar tillbaka efter några riktigt dåliga matcher. Bajen i Sjöstadshallen borgar för en fin arena och en hel del folk på läktaren. Vi tas emot av en pratglad och gladlynt ledare i Bajen som meddelar att deras uppladdning har störts och att vi har omklädningsrum 3. Tackar för det, vilket mottagande!!! ;)
Vi startar matchen med 8 gubbar då en lätt bakis o skakis Kangas försovit sig vid Premier League-TV:n ;) och anländer sedan en bra bit in i första perioden.
TJ alias Thomas Johansson spelar för dagen back med nylindande klubbor. Bajen som leder serien och verkar ha varit ett svårslaget lag första halvan av serien...
Det börjar aningen trevande men Bajen som för dagen har ett ganska ålderstiget försvar har svårt att komma till avslut och de genombrott som sker tar Törna hand om, bra start av den gamle. Vi sköljer istället över dem i våg efter våg och borde ta ledningen. Persson är nära att slå in bollen ensam med målvakten men domaren dömer istället utvisning för slag mot målvakt/hög klubba lite oklart vad och det blir PP för hemmalaget. Vi håller emot ca 40 sekunder innan de lite turligt kan sparka? in ledningsmålet framför mål efter ett tursamt inspel från hörnet. Domaren, f.ö den ofta gladlynte skåningen från matchen mot Segeltorp är aningen osäker och konfererar med sin lite rundnätte kollega men mål är dömt och 1-0 till hemmalaget, inte direkt rättvist... SIBK studsar tillbaka och Christian kan rättvist kvittera efter ett fint inspel från Mange S några minuter senare. Wedin är taggad (Bajen vad tror ni?) och spelar hårt vilket ger en tvåa och PP för hemmalaget igen. Vi reder ut detta boxplay och strax efter åker en hemmaspelare ut för upprepade slag. Powerpaly och vi rullar runt och kommer inte till skott men med ca 30 sekunder kvar får Persson bollen till höger och drar in 1-2 högt till höger efter Mange S fina pass. Tålmodigt spel i PP och det ger resultat. Nu får vi fart och Acke kan minuten senare trycka in 1-3 efter Wedins pass, Wedin som direkt efter tekning får tag i bollen på en spelvändning och med sitt fruktade slagskott trycker han in 1-4 från halva plan 8 sekunder senare!!! Pang!!!!!
Periodvila och vi har grepp om matchen. Kangas har dykt upp och vi spelar nu med två fulla linor och tre backar, TJ bidrar med ett frejdigt backspel och kommer löpande likt en glad hund i våg efter våg, mycket svårt att stoppa för ett trögt och ganska stillastående hemmalag.
Period 2 börjar lite avvaktande och det dröjer fram till ca 9 minuter innan Mads vänder upp en långpass till Kangas som når Christian i mitten som hittar höger kryss till 1-5! Wedin drar in 1-6 i nästa byte efter att ha flyttat motståndaren innan med sin mjuka axel ;)och vi dominerar nu mot ett frustrerat Bajen som mest gnäller på domaren via sin lagledare som nu inte är lika gladlynt och frejdig utan spottar galla över både oss och domarna..det svänger om Bajen, hehe..som reducerar till 2-6 efter en pastej som Törna borde tagit. Törna som annars startat matchen bra och faktiskt räddat ett flertal öppna lägen i första perioden men nu stått lite kall i period två.
Nåväl vi trummar på och Mads driver igenom med bollen från höger till vänster, rundar backarna och slår in en pass snett bakåt till Christian som kan klippa in 2-7 i nättaket, snyggt värre och hattrick för ordföranden IGEN!!!!!!
I nästa byte för samma lina triangelspelar TJ och Mads fram Christian igen som nästan förläget måste lägga in 2-8 till höger om målman, ganska ihålig för dagen. Perioden avslutas med att Persson sätter 2-9 efter Wedins fina pass genom slottet.
Tredje perioden börjar och matchen känns klar, vi ämnar dock inte släppa in Bajen som i första mötet för säsongen vände i sista från 6-8 till 8-8 hemma i Strand. Lite flashback då hemmalaget faktiskt gör två snabba mål efter 4-5 minuter genom ett inspel som stöts i mål och ett jävligt bra skott efter frislag från höger i Törnas nättak och 4-9 med 15 minuter kvar känns iofs lugnt men trenden ogillas. Vi ruskar igång igen och det är Kangas som utnyttjar ett passivt försvar och kan ensam bryta in och runda målvakten och lägga in 4-10 fräckt och riktigt snyggt!!! TJ fortsätter sina raider upp från backplats och i en sådan väggar han sig fram med Persson och sätter 3-11 mellan benen på keepern. På ett frislag hittar sedan Mange Christian (vem annars?) som gör 4-12 och då får Bajens ledare nog och vrålar och har sig, får ett personligt straff 10 min och en U2:a som Acke utnyttjar i Powerplay efter Wedins pass med ca 30 sekunder kvar av det numerära överläget 4-13 och matchen är sedan länge klar. Två powerplay mål på två försök, lysande!! Den statisktiken försämras aningen då vi får ett nytt PP i slutet av matchen utan att få in bollen men vi vinner komfortabelt en match som på förhand kändes mycket tuff!!!
Bra spel av alla med en extra guldstjärna till målskytten och tillika ordföranden Christian som gör 5+0 och den sanslösa utdelningen denna höst fortsätter. 25 mål på 11 matcher är ett fantastiskt facit. "TJ" Thomas Johansson gör en fin debut på backplats och spelar vårdat samtidigt som hans raider upp ger oss en ny dimension i anfallsspelet. Bakåt klart godkänt med Törna som gör en bra match och ett par viktiga räddningar i början. Wedin har 2+3 och skjuter sönder deras försvar, vi kan göra fler mål i denna match då vi förutom målen har ett antal stolpar och ribbor mot ett trögt och orörligt Bajen-försvar.
Nu blir det snart jul-uppehåll och välbehövlig vila men först tar vi emot seriejumbon Segeltorp hemma i Strand tidigt (09.00) nu på söndag. Underskattning undanbedes!!!
Forza SIBK!!
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
114881
Genereringstid
0,0469 sekunder