Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Seger mot Huddinge IBS

Inlagd: 10 november 2013, kl 16:02

På söndagen firar SIBK fars dag genom att tvåla till Huddinge IBS hemma på Strandhallens aningen hala golv. 12-6 slutar en tillställning där SIBK ställer upp med 12 man ute och nästan når fullt lag. Vi springer sönder motståndet och Christian fortsätter en målrik höst med 4 nya fullträffar!!!!

Referat: SIBK kommer till spel på farsdag med nästan fullt lag dvs 12 utespelare. Endast Sundins sena återbud hindrar oss från att ställa upp med tre hela kedjor denna söndagmorgon i Strandhallen. Det blir två centrar (Mange S och Wedin) som får rulla och tre ytterpar, gott så....
Vi startar sådär och ett vinkelskott smiter in vid Törnas närmsta stolpe till 0-1 efter en dryga minut. Vi trummar dock på och det är inte orättvist när Norin hittar Jorhem som lyfter in en lyra som går i mål efter förtjänstfullt täck framför kassen av Kangas. 1-1 och kvitterat! Minuten senare släpper vi tyvärr 1-2 och det målet styrs in lite oturligt via en hemmaklubba upp i nättaket. 1-3 kommer på köpet när vi slarvar i ett uppspel och den store B3 kan trycka in kassen framför mål. Ajaj..men vi trycker dock på hela tiden och deras tunnhårige men ack så mycket aktive målman håller oss borta från att komma in i matchen målmässigt. Periodvila med 1-3 men det känns bara som en tidsfråga innan vi kommer igen.
Period 2 börjar bra och Norin och Kangas jagar livet ur ett ganska passivt bortaförsvar. Kangas finner Norin vid bortre och 2-3 är ett faktum. Minuten senare kvitterar Christian när han och Mange S kombinerar sig fram och Mads täcker bort keepern och 3-3 sitter snyggt högt i vänster kryss! Nu växlar vi upp och samma lina är inne några minuter senare i ett monsterbyte där Wedin först sopar in 4-3 efter Anders skott och sedan spelar fram Christian osjälviskt till 5-3 nära mål. Vi vänder matchen helt på ca 6 minuter i början på andra och Huddinge går på knäna i vårt höga tempo! När Acke vrider in 6-3 högt från vänster sida om mål har vi tagit över totalt och Törna står kall på andra sidan banan. Perioden spelas av och det lugnar ner sig i målskyttet för en stund. SIBK spelar bra och en mössprydd Berg i sekretariatet för dagen kommer med en del välavvägda tips inför den tredje perioden... Tredje blir händelserik och matchen tänder till när Huddinge reducerar till 6-4 efter ett par byten. En spelvändning leder till ett 3-2 läge som deras mest låmghårige sniper utnyttjar kliniskt i Törnas högra kryss. Törna som har spaelat upp sig ordentligt sedan första perioden. Vi får ett frislag och Jonas lyckas få fram bollen till en Christian i obalans som vänder makligt likt en oljetanker och placerar bollen i höger kryss till 7-4. Snyggt igen och hattrick för ordföranden för tredje gången i år, minst!!! 8-4 kommer minuten senare när Persson påpassligt tjuvar en retur efter Wedins hårda skott utifrån. 9-4 gör samma hårdskjutare själv med ett skott från halva efter att firma Mads och sist Christian rullat upp Huddinge på mittplan. Matchen är dödad men tyvärr släpper vi in 9-5 lite onödigt med ca 10 kvar. Dags för ett klassiskt tapp? Nä, Mads har dock andra planer och efter fint bryt på mittplan av Jorhem kan den skäggige komma i friläge och som en vinthund fintar han sig snabbt och lätt runt en liggande målman och sätter in in 10-5 med ett kliniskt avslut....haha trodde ni på det...snarare snubbel och ett turligt fippelskott i ena hörnan...eller nått.. Nåväl SIBK har avgjort och Christian understryker det med 11-5 efter Joelssons krosspass. Persson hinner göra 12-5 mycket snyggt med en patenterad styrningssnurr som bara Persson gör efter Ackes fina pass. Jonas H avslutar med att vräka undan en Huddingeforward och under efterföljande boxplay för SIBK lyckas vi hålla tätt i ca en minut innan Huddinge reducerar med ett hårt närskott som Törna är på men som studsar in till slutresultatet 12-6!
Totalt gör vi en mycket bra match, starkt att tugga på efter den lite svaga starten. Huddinge har inte mycket att hämta, vi stressar sönder deras uppspel och en effektuiv Christian gör mål på det mesta. Bakåt spelar vi ganska säkert efter den svaga början, dock skall sägas att de har lite tur på sina avslut. Skottstatistiken tas ju aldrig men vi vinner nog skotten med minst 25-30 skots marginal, dock hamnar inte alla pastejer på mål tyvärr. Huddinges keeper är deras bästa spelare vilket säger allt. Framåt fortsätter firman Wedin/Acke och Persson att producera med en eloge till det tempostarka ytterparet Kangas och Norin som tar oss in i matchen med hårt jobb. Och tänk...Anders gjorde en assist!!!!
Nya tag borta mot FBI Tullinge om två veckor, en sen match söndag kväll 20.30 i Botkyrka. Serieledningen håller i sig ett tag till, dock har vi en match mer spelad än några av konkurrenterna. Närmast jagar Malmen och Sörskogen oss, två lag som kan gå om vid vinster i deras hängmatcher...men vad gör det?
Forza SIBK!!!
Ref: av Mads


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
114878
Genereringstid
0,0469 sekunder