Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Seger i Skogåshallen 11-7!

Inlagd: 18 oktober 2013, kl 21:32

Seger i Skogåshallen dock inte mot förväntat lag utan mot ett gästande Kvarnbergsplan från Huddinge...SIBK tar en ganska enkel 11-7 seger trots att den gamle bekantingen Christian Brunnling sätter hela 5 kassar med sina luftpastejer mot Törnas kryss... Acke firar smörgåsbord med 4+2 men Persson greppar tag i poängligan efter 5 pinnar!

Referat Kvarbergsplan borta:
Bortamatch mot Kvarnbergsplan som också är borta i Skogåshallen. Några gamla bekanta dyker upp i motståndarlaget som haft ont om folk i början av serien, Christian Brunnling och bröderna Ledin från FBC bland annat.
Vi startar mycket inspirerat och Acke man trycka in 1-0 redan i inledningen som sedan följs av Perssons 2-0 och vi kopplar greppet. Hemmalaget replikerar via ett skott utifrån till 2-1 men halvvägs in i period ett drar Anders in sitt första mål i SIBK-tröjan via trafiken framför mål till 3-1. Acke gör sedan 4-1 på fin pass av Persson och när Mads snor åt sig en förlupen boll och serverar Christian i slottet till 5-1 känns det väldigt säkert. Vi går till pausvila efter en stark period.
Period två börjar som vanligt darrigt, en olägenhet vi har haft ovanan att ha just i början av perioderna. Brunnling testar skott från mitten och kan två gånger sätta sina patenterade luftpastejer i Törnas vänstra kryss och snabbt är det både 5-2 och 5-3. Vi får ett powerplay men lyckas med konststycket att släppa upp nr 17 som från en blind sida lyckas rafsa upp 5-4 i Törnas högra kryss. Lite skakigt att tappa matchen så snabbt men som tur är tar Wedin tag i det hela och drar in 6-4 på Perssons pass, Persson följer sedan upp med att servera Jonas som skjuter in 7-4 med ett fint skott i nedre högra stolproten, mycket bra skott! Pang-pang-bandyn fortsätter och det hinner bli både 7-5 och 8-5 via Acke innan periodpaus nr två...
Vi pratar ihop oss inför tredje och skall ta det lite lugnare med våra uppspel, hålla bolen lite mer mot ett ganska tröttkört Kvarnbergsplan som inte är särskilt tempostarkt men som skjuter bra utifrån. Acke kan oassisterad få in 9-5 i början av tredje. Vi avvärjer ett boxplay sedan Sundin syndat och Firma Acke-persson fortsätter att producera när Persson viker in 10-5. Brunnlig hinner skjuta två lyckosamma skott till till 10-6 och 10-7 , det andra i PP sedan Christian fått frispel på nr 14 i hemmalaget (duktig f.ö)som tråcklar sig fram med dribblingar och finter... med 9 sekunder kvar lyckas den aningen surmulne ordföranden sätta sin andra för kvällen när han drar in 11-7 i höger kryss på fin pass av Wedin.
Totalt sett en seger med lite sur bismak. Vi har matchen och bör avgöra tidigare, lite släpphänt bakåt när Brunnling får vända och vrida in sina skott. Framåt är vi effektiva och firma Persson/Acke hade en bra dag på jobbet. Anders gör sitt första mål och går från klarhet till klarhet, i övrigt var vi andra ganska bleka mot ett blekt motstånd. Hemmamålvakten var planens bäste spelare och det säger ganska mycket!!!
Tuffare nästa omgång då Skogås kommer på besök till vårt halkiga golv i Strand. Upp till bevis då!!!!
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
114878
Genereringstid
0,0469 sekunder