Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

20-9 mot Mellansjö!!!

Inlagd: 29 september 2013, kl 15:04

På söndagsmorgonen tar i emot ett Mellansjö utan avbytare. Trots en märklig förstaperiod som i förlorar med 4-6 tar våra 3 avbytare ut sin rätt och vi vinner med 20-9 efter 12-3 i sista perioden. Poängfest för herr Marklund med 3+6 och hela fem spelare gör hattrick eller mer. Det lär dock bli tuffare framöver....

Referat:
Ett Mellansjö utan avbytare blev tillslut en enkel match men dock inte helt utan motstånd. Morgonmatch till mångas förtret, endast 8 ute mot Mellansjös 5 man plus keeper...
Katastrofbörjan då vi lite passivt släpper fram ett långskott som sitter. Bortalagets nr 10 är en snabb spelare som går på skott ofta. Mange kvitterar efter Perssons fina pass men bortalaget fortsätter skjuta på en kall? Törna som släpper igenom skotten till en början och 1-2 är ett faktum. Kvitteringen dröjer lite tills Acke sätter 2-2 på Connys pass men vi släpper fler skott mot kassen och på 2 minuter går Mellansjö till 2-5 genom alltför enkla mål. Vi uppträder virrigt och tar inte hemjobbet samtidigt som de är 100% i skotten...12:23 sitter 2-5 och samtidigt tar Mads och SIBK en TimeOut...lägligt sa Bull!!!
Vi lugnar ner oss och Jonas sätter 3-5 med ett hårt skott i höger kryss. Tyvärr kontrar de in 3-6 minuten senare men vi svarar med 4-6 innan paus då Conny bryter in från höger och trycker in bollen högt på Mads passning.
Period 2 börjar bättre och Mellansjö orkar inte hålla upp pressen med endast 5 man....oväntat?...och vi spelar metodiskt och säkrare. 5-6 får Acke in efter Manges krosspass och 6-6 sätter Mads utan assist när han drar in ett långskott i målmans högra burgavel... Vi tar nu över och Christians 7-6 är rättvist och innan perioden är över har Mads hängt sitt andra till 8-6, ett hårt direktskott från höga slottet upp i nättaket efter Anders fina instick. Anders första poäng i SIBK-tröjan, bara en sådan sak!!! 4-0 i perioden och vi har matchen i ett klart grepp.
Period 3:
Pausvila och piggare Mellansjöspelare som satsar framåt i sista perioden. De sätter 8-7 och reducerar genom nr 16 som har ett bra skott. Acke och Conny replikerar med 9-7 och 10-7 innan Jonas direktdrar in 11-7 mellan benen på keepern via Mads instickspass. På 24 sekunder i nästa byte lyckas sedan Persson och sedan Conny sätta 12-7 och 13-7 i en effektiv period. B10 lyckas få in ett ganska dåligt straffslag till 13-8 men det är mest av akademisk art. Törna har spelat upp sig via en nolla i andra till bättre spel i den tredje perioden och gör ett antal fina parader. Mads sätter 14-8 och sitt tredje efter retur på Connys skott och 14-9 känns som ett olycksfall i arbetet när deras ålderman kämpar in bollen vid bortre stolpen i kamp med Anders. Christian har sedan en lyckominut och gör två snabba mål till 15-9 och 16-9 och håller sånär på att göra ett äkta hattrick för andra matchen i rad. Jonas och Mads hinner emmelan med 17-9 och 18-9 innan Christian sätter 19-9 och Persson lyckas med konststycket att göra ett assist-hattrick under matchens sista fyra minuter. Mange avslutar målskyttet med ett distsinkt 20-9 och SIBK har då slagit målrekordet framåt i alla tider över de 17 som var den tidigare rekordnoteringen.
Det rullar på mot slutet men totalt sett bra spel och många fina mål. Framåt glada miner och stor poängskörd. Conny gör 3+6 och Mads och Christian lyckas få in 4 mål vardera. Totalt gör fem spelare hattrick eller mer vilket är anmärkningsvärt. Bakåt tightar vi upp det hela efter raset i första, men skyttet utifrån straffade oss hårt. Törna spelar upp sig men var inte riktigt vaken i början och kanske underskattade vi i hela laget motståndet överlag till en början. Nu blir det uppehåll och sedan möter vi Kvarnbergsplan på bortaplan i Skogåshallen. De har börjat skakigt men underskattning undanbedes denna gång!!!
Forza SIBK!
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
115017
Genereringstid
0,0469 sekunder