Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Tvåsiffrigt mot Segeltorp!

Inlagd: 25 september 2013, kl 23:21

Borta mot Segeltorp skördar vi säsongens första seger och 3 sköna pinnar. Christian är "Man of the match" med ett äkta hattrick som avgör. Persson snäppet värre totalt med sina fyra baljor alla typiska måltjuvsmål alá Persson...

Referat Segeltorp borta:
Bortamatch i bunkern Flemingsbergshallen, en riktig förortshall med kodlås och skrikande larm vid dörrarna. En liten trång hall, dock med bättre fäste på golvet än i Strand...;)
Vi startar optimistiskt mot ett ganska rappt Segeltorp som checkar fram och när Mads dräller med boll framför Törna kan en hemmaspelare sticka fram klubban och knacka in 1-0 via bortre stolpen. Vi har dock spelet och vaskar fram bra chanser, Christian lyckas träffa stolpen med öppet mål och många skott går över då den ganska korta planen gör att man snabbt är nära mål strax efter mittlinjen.
Firma Mads och Christian kombinerar dock fint runt mål och når Persson som direktskjuter in 1-1 efter 14 minuter. Minuten senare drar Wedin ett långt skottpass mot mål där Person med ryggen mot mål styr in bollen med backhand till 1-2, årets mål redan?
Halvannan minut senare får Mads tag i bollen nere vid vänster sida vid hörnet. Med ett snabbt dragskott klingar det till och så sitter 1-3 i målmans bortre kryss. En utmanare till Perssons mål strax före?
SIBK har tagit över och perioden vinns med 3-1.
Period 2:
Andra blir ganska händelsefattig. tempot är ganska lågt och domaren, en skön skåning tar god tid på sig vid avbrott, dels för att få kallprata lite med sin aningen grötiga dialekt, men dels för att hålla koll på sekretariatet som i hemmalaget sköts av tre småkillar... SIBK har några fina anfall och ett resulterar när Mads når Christian med en lång krosspass som den överhoppande Wedin sedan får i mitten och kan lyfta in 4-1 till SIBK, ännu ett snyggt mål!
Period 3:
Sista perioden börjar med ett högt checkande hemmalag som lyfter upp sin starplayer nr 37 i anfallet vilket märks direkt. Han hittar snabbt fram till en medspelare som kan direktskjuta in deras andra mål bakom en chanslös Törna som f.ö gör vad han ska och har både stolpar och ribba med sig i denna match. De får lite press på oss men med hjälp av den långe och snabbe Krister Jorhem som gör debut för SIBK reder backarna ut det mesta. I en spelvändning når Kangas Person från bakom mål och Person hittar samma maska som Mads tidigare använt fram till 5-2.
Viktigt mål och nu får vi lite andrum och kan spela ut. Christian skrider nu till verket: 04:42 hittar Mads Christian framför mål och med ett lurigt skott sitter 6-2 i bortre stolproten. 7-2 kommer några minuter senare från samma duo via ett väggspel mot en ensam back och det ÄKTA HATTRICKET fullbordas när Christian lyckas få med sig bollen från mittplan direkt i ett byte och oattackerad kan lufsa fram och trycka in 8-2 oassisterad mot en nu ihålig keeper. Persson sätter spiken i kistan med sitt 9-2 även det ett lite slumpmål med en boll som studsar in framför mål där Persson hugger friskt in sitt fjärde för dagen, hattrick+1 där också alltså!!! Vi släpper 9-3 mest av akademisk betydelse i en spelvändning mot slutet och tillsist får även Jorhem scora efter många missade skott och räddningar efter ett fint frislagsmål i krysset efter Manges snabba pet i den sista minuten.
Säker seger och vi tar säsongens första 3 pinnar borta mot Segeltorp. Bra jobbat. Framåt skördar främst persson och Christian framgång med totalt 7 mål tillsammans och bakåt bra spel av nämnde Jorhem men även Anders som var resolut i sitt defensiva spel idag. Törna tar det mesta och har även lite flyt med två ribbor och en stolpe som studsar åt rätt håll men räddar även en hel del mot slutet då Segeltorp lyfter upp mer bollar på mål.
Nu blir det tidig morgonmatch mot Mellansjö på söndag kl 09.00. Ett mellansjö som startat ganska bra med jämna matcher mot bra motstånd.
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
114881
Genereringstid
0,0469 sekunder