Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Oavgjort i premiären 8-8!

Inlagd: 16 september 2013, kl 20:55

SIBK startar sin andra veteransäsong (denna gång 3x20min) mot Hammarby, serietvåa i andra veterantvåan förra säsongen. 8-8 slutar en svängig batalj där SIBK kanske borde vunnit med 8-6 inför den sista tredjedelen...

Referat Bajen hemma:
Seriestart och denna gång hemma mot Hammarby som kom tvåa i den andra veterantvåan förra säsongen. SIBK har aningen manfall mot ett starkt Bajen och mönstrar endast 8 utespelare + Törna.
Bra start när Christian förvaltar Ackes framspelning från höger kant efter bara dryga minuten till 1-0. Bajen vänder dock snabbt på steken och kan ganska lätt kontra in både 1-1 och 1-3 på två olycksminuter. Acke kvitterar i en jämn och öppen period innan halva period ett är till ända efter wedins pass till 2-2. På 20 sekunder smäller det sedan då Bajen gör 2-3 och Wedin svarar med 3-3 efter Perssons fina framspelning. Denna vilda västern period avslutas tyvärr med att Bajen sätter 3-4 ur nollvinkel på en aningen ihålig Törna. Bajen är inte dominanta snarare tvärtom, SIBK för spelet men åker på kontringar och returmål och det blir inget flyt i matchen.
Period 2 börjar bra när Wedin kvitterar till 4-4 efter bara 15 sekunder. Kortvarig lycka då Bajens nr 6 sätter sitt tredje för dagen och minuter senare sitter även 4-6. Nu ser det mörkt ut och vi går lite på knäna med kort om folk.
Viktig replik redan efter 30 sekunder av Christian till 5-6 och sedan åker B11 ut på en tvåa efter 07:21. Vi rullar runt bollen bra och efter en dryga minut får Wedin tag i bollen i slottet och drar in 6-6 stenhårt och vi har kontakt igen!!!! Nu spelar SIBK bra och kan trycka ner Bajen i försvarszon. Med minuter kvar av perioden kommer en lyckominut då Joelsson avslutar snabbt från höger efter ett fint anfall till 7-6 på pass från Wedin och Christian lyckas fullborda ett orent hattrick med sitt 8-6 mål efter Wedins pass igen...en skållhet Wedin för dagen alltså!!!
Period 3
Sista perioden som SIBK inte spelat på en säsong. Det märks att vi är endast 8 man ute och Bajen höjer tempot och lyfter långa bollar ner mot backarna. Vi tappar spelet och anfallet och ajen både reducerar och kvitterar efter en retur till 8-8 med ca 5 minuter kvar. SIBK tar TO och lugnar ner spelet, trycket avtar och vi kan avvakta hem en pinne i premiären.
Synd då vi har matchen vid vändningen från 4-6 till 8-6 efter två perioder. Orken tröt och en bra målvakt i Bajen stod ivägen. Törna spelar upp sig mot slutet men har svårt att freda målet i slutet när de starka Bajenspelarna går in på mål och tar returer. Christian gör hattrick och Wedin öppnar med 5 pinnar. Bra spel framåt dock överlag och många fina mål. Utan deras målman hade vi vunnit denna match!!!!
Referat av: Mads

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
114881
Genereringstid
0,0469 sekunder