STOCKHOLM NORDOST HOCKEYLÄGER

Inlagd: 7 april 2016, kl 02:24


VÄLKOMNA TILL STOCKHOLM NORDOST
HOCKEYLÄGER DEN 13-16 JUNI 2016

Ladda ned PDF


I början av sommaren (den 13 till 16 juni 2016) samarbetar samtliga ishockeyklubbar i nordöstra Stockholm för att erbjuda ett attraktivt och enkelt lägeralternativ på plats i Stockholm.
Anmäl dig redan nu! Antalet platser är begränsat.
Anmälan: (Klicka)

Basinformation
Förutom att få en god utbildning på och av isen så är tanken bakom lägret att spelare och ledare ska ha kul, lära känna varandra och få nya kompisar. Lägret äger rum under fyra dagar i Childhoodhallen på Lidingö och
är öppet för barn födda år 04 till 01. På plats kommer tränare från flera av de arrangerande klubbarna. Lägret kommer att drivas i fyra grupper indelat efter ålder men även efter spelarnas kompetens som bedöms av tränarna.

Övergripande schema och mat
Detaljerat schema kommer senare men lägret kommer pågå under måndag till torsdag från kl 8 till kl 15/16.
Varje dag kommer teknikmoment att arrangeras på förmiddagen och på eftermiddagen blir det en hel del
matchspel. Mellis igår i avgiften och serveras i caféet på för- och eftermiddagen. Även hemlagad lunch ingår i avgiften (ange matallergier vid anmälan).

Tränare
Vårt erfarna tränarteam består bland andra av Daniel Boberg (SDE), Hasse Persson (Täby), Kalle Kinch (LVHC) och Maurice Cahné (LVHC) som har lång erfarenhet av hockeyfostran. LVHC:s sportligt ansvarige, Otakar Vejvoda, är i år övergripande ansvarig och finns även med på isen. Tränarteamet får också hjälp av juniorer på isen.

Anmälan och kostnad
Det administrativa kring lägret hanteras av LVHC. Anmäl er på följande
länk till hemsidan. Klicka på länken eller gå in på LVHC:s hemsida på laget.se. Gå till ”Anmälan” i menyraden till uppe till höger på hemsidan ”Läger/Skills”. Antalet platser är begränsat så passa på att göra anmälan tidigt. Principen först till kvarn gäller. Vid sjukdom/skada (läkarintyg) kan pengar fås tillbaka fram till dagen innan lägret börjar. Anmälan är giltig från det att avgiften betalats till LVHC:s bankgiro 580-0818. Om LVHC behöver skicka faktura tillkommer faktureringsavgift om 50 kr. Kostnaden för sommarlägret är 1600 kr för spelare
i arrangerade klubbar och 2200 kr för övriga. Ange namn, klubb och ”sommarläger” vid betalningen. Målvakter halva kostnaden.
Tack för att ni väljer vårt gemensamma sommarläger!

Täby HC, SDE HF, Vallentuna Hockey, Viggbyholms IK, IK Waxholm, IFK Österåker Vikings HC och Lidingö Vikings HC

Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-12-07
Besökare
100134
Genereringstid
0,1719 sekunder