Spela med oss!

Inlagd: 1 september 2014, kl 11:25


SDE söker dig tjej upp till 15 år som vill spela Ishockey säsongen 2015-2016

Flickor A är vårt lag för tjejer ungefär i åldern 12-15 år, som har hockeyvana och spelar helplansmatcher.

De flesta i laget har startat i vår tjejhockeyskola och utvecklats inom vår förening, några har spelat med killag i andra föreningar och kommit till oss för att spela mera tjejhockey, ytterligare några har börjat med hockey hos oss i ca 12-årsåldern och successivt vuxit in i laget.

Oavsett din bakgrund så passar du hos oss om du vill spela tjejhockey!
- Spelar du i ett killag och vill fortsätta spela även med det laget så går det bra. Eller om du vill byta helt förstås.
- Har du åldern men inte riktigt nivån, så kan du få träna och spela med vårt yngre tjejlag (Flickor B) tills du är redo. Vi löser det så att övergången blir smidig genom vår integrerade verksamhet.

Vill du utveckla dig som hockeyspelare i en av Sveriges största hockeyföreningar för tjejer?

Inom SDE kan vi erbjuda både bredd och elit, från knatte till dam för dig som vill spela tjejhockey.

Förutom av oss, består damsektionen av:
- Dam Riksserie
- Dam Division 1
- Flickor B
- 2 hockeyskolor enbart för tjejer

Vi har en gedigen stab av utbildade tränare samt en fungerande organisation för vår tjejhockey, från hockeyskola till dam, med tydliga utbildnings & sportsliga mål.

Vi jobbar integrerat med herrsektionen och de övriga lagen inom damsektionen. Praktisk innebär detta att våra tjejer även har möjlighet att delta i gemensamma teknikträningar med kill-lag och de andra tjejlagen, att vi på ett smidigt sätt kan slussa in nya spelare från tjejhockeyskolan och att de som även vill träna och spela med ett av föreningens kill-lag är välkomna att göra det.

Du som bor i Norra Stockholm, är tjej och vill börja med hockey, spelar idag med killar eller är intresserad av vår verksamhet, välkommen att kontakta oss för att prova på någon träning!

Lagledarna

Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-12-07
Besökare
100134
Genereringstid
0,0781 sekunder