Här hittar ni information om det mesta relaterat till lagets materiel.

Allmänt

Lagets huvudförråd finns i Enebybergs Ishall där även slipen står. Vi har tillgång även till ett mindre förråd på Stockhagen för träningsmateriel.

Skridskoslipning

Laget har investerat i en skridskoslip vilket innebär att alla spelare kommer att kunna slipa sina skridskor i samband med träning när någon sliputbildad person finns på plats. Det kommer att anordnas utbildningar så att fler kan hantera slipen, för närvarande kommer dock slipning kunna ske vid särskilda tillfällen. Detta kommer kommuniceras i särskild ordning.

Textil

Föreningen tillhandahåller två matchställ, ett hemma- (svart) och ett bortaställ (vitt). Dessa är numrerade och varje spelare skall ha samma nummer på båda. Vilket nummer respektive spelare har syns under Truppen.

Vidare har laget fått sponsring av Max Mathiessen som innebär att varje spelare får en svart träningströja med Max Mathiessen-tryck på ryggen. De tröjor vi använt fram tills nu tillhör hockeyskolan och skall lämnas tillbaka.

En sammanställning av den textil som delats ut finns här:

https://drive.google.com/file/d/0B9BEyAKihEVJcEd4WE1pM3ZoUE0/edit?usp=sharing

Kontrollera att informationen stämmer och kontakta materialarna (Johan och Dan) om något är fel. Lägg märke till att informationen bara är uppdaterad för dem som hämtat ut träningströjorna.

För er som har tröjor att hämta ut gäller följande:

Tröjorna finns i lagförrådet i Enebybergs Ishall. Kontakta materialarna för att hämta ut tröjor och dekaler i samband med träning.

Hjälmdekaler

Enligt avtal med SDEs sponsorer skall vi applicera dekaler på hjälmarna. Det rör sig om två Tigerbalsam, två SDE och en Hockeygear-dekal. Dessutom skall hjälmen märkas med spelarens nummer. Dessa dekaler finns att hämta i Enebybergs Ishall, prata med materialarna.Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-10-19
Besökare
86908
Genereringstid
0,0469 sekunder