Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Stamford dag 6 den 3 Mars

Inlagd: 4 mars 2010, kl 15:19

I dag har spelarna haft en heldag med Paintball tillsammans med sina amerikanska kompisar.
Bussen kom och hämtade alla killar i morse. De återvände glada och nöjda (och blöta?!) för att sen eftermiddag ånyo sätta sig på bussen för lång resa till Morristown, NJ och kvällsmatch mot New Jersey Coloniels.


Föräldrarna hade en helt ledig dag och ägnade sig åt olika museum, utställningar, shopping, restaurangbesök mm i New York City.
Resan till Morristown (ligger ca en timmes bilresa sydväst om New York) tog nästan två timmar pga av mycket trafik. Våra värdar hade ordnat smörgåsar, dricka och diverse snacks. Spelarna sov större delen av resan . Väl framme vid Mennen Arena fick de värma upp snabbt. Arenan hade tre olika rinkar. På Main arena spelades en high school match med mycket publik. Vår match spelades på en mindre arena med små läktare.
Matchen mot Coloniels (# 21 på US ranking) inleddes lite avvaktande från båda lagen (kanske pga av sen matchtid) och vi såg lite ”sega” ut. Trots att vi tog ledningen med 0-1, stämde det inte riktigt och Coloniels tog över mer och mer. Motståndarna kunde göra tre mål innan första perioden var över.
I andra perioden kom vi igen bättre och skapade flera chanser men skärpan var inte riktigt där. SDE reducerade efter bra jobb till 2-3, men Coloniels ökade i slutet till 2-4.
Inför sista perioden tog Anders och Mattias ett snack med killarna och det blev mer fokus. Offensiven, skridskoåkningen och passningsspelet stämde bättre och vi kunde göra fyra raka mål. Slutresultatet blev vinst med 4-6!
Efter matchen hände en trevlig grej där domaren kom fram till oss och sa ” Hey guys, you play a better game than our older high school kids!” . Överlag har vi haft bra bemötande av de amerikanska lagens ledare och föräldrar.
Sammanfattningsvis har det varit en tuff och intensiv hockeyvecka med fem matcher på fem dagar och med fyra vinster och en förlust . Det är vi klart nöjda med. Framförallt upplevelsen kring matcherna och de annorlunda hallarna/rinkarna har varit härlig. Nu väntar ”off-ice” aktiviteter resten av resan för grabbarna med en höjdpunkt i NHL-matchen i morgon kväll.
Fortsättning följer…
Peter SDE U 15


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2013-02-26
Besökare
145945
Genereringstid
0,0469 sekunder