Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Stamford dag 4 1 Mars

Inlagd: 2 mars 2010, kl 12:56

Våra värdar bjöd oss på en intressant och intensiv dag. På morgonen kl 07.30 hämtades vi med två bussar för färd upp till den amerikanska arméns military academy i Westpoint.

. Det var en mycket spännande och lärorik utflykt där vi fick se var man utbildar amerikanska officerare i det mycket vackra Westpoint.
Efter turen till Westpoint fortsatte bussarna till den stora shoppingoutleten Woodbury Commons. Alla fyndade bland märkeskläder och skor. Direkt efter avslutad shopping åkte vi till Brewster för match mot Westchester Express (rankade #4 i USA) på kvällen. Spelarna åkte en timme tidigare än föräldrarna. På så sätt kunde föräldrarna shoppa en timme till och grabbarna fick chansen till en liten tupplur i bussen.
Westchester Express var ett mycket skickligt lag med stark skridskoåkning och ett fysiskt spel. De dominerade matchen rejält i inledningen. Vi lyckades reda ut den stormen efter att våra grabbar fått upp tempot efter 5-6 byten. SDE lyckades ta ledningen med 1-0 som stod sig perioden ut trots spelmässigt övertag av Westchester.
I andra perioden fortsatte Westchester med sin rappa skridskoåkning. De lyckades spräcka nollan och gick till 1-3 ledning innan vi kunde reducera till 2-3.
Sista perioden blev intensiv och Westchester täppte till mittzonen effektivt med starka spelare så vi hade svårt att komma till skott. Matchen slutade 2-4 och grabbarna ska ha en eloge för sin insats. De fick lära sig vad transatlantisk hockey är på högsta nivå bland 95 lagen och det tar vi med oss framöver.
Fortsättning följer..
Peter SDE U 15


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2013-02-26
Besökare
145945
Genereringstid
0,0313 sekunder