Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Stamford dag 2 27 feb

Inlagd: 28 februari 2010, kl 13:38

Seger i första tuffa matchen mot Boston Advantage.

Lördag morgon vaknade alla spelare upp hos sina amerikanska värdfamiljer. De flesta var mycket trötta eftersom tidsomställningen – 6 tim – sätter sina spår hos alla.


Till frukost serverades allt från ”panncakes” och ”syrup” till ”bagels” på amerikanskt manér. Värdarna är oerhört gästfria och generösa. En värdfamilj ordnade BBQ för alla spelare från SDE och Stamford. De hade planerat med 100 hamburgare, chips, 40 hot dogs och goda brownies. Allt gick åt i ett nafs med härlig stämning!!
På eftermiddagen hade lagen en gemensam träning och senare på kvällen var det dags för första matchen på amerikansk rink. Matchen spelades på Stamford Twin Rinks kl 20. En härlig anläggning med två rinkar i samma byggnad med sammanbygd restaurant/bardel i mitten så åskådarna har koll på båda sidorna. Något för SDE att ta efter?
Till matchen då; Motståndarna var ett s.k elite team från Boston, Boston Advantage, matchlängd 3*15 min.
Vi började med ett par bra chanser i de första bytena innan Boston snabbt kontrade in både ett och två mål. Efterhand anpassade sig våra grabbar till den mindre rinken och det mer fysiska spelet. SDE kunde snabbt sätta några puckar och första perioden blev målrik med en 5-3 ledning för SDE.
Andra perioden fortsatte det fysiska spelet från båda håll med flera utvisningar och perioden slutade 1-1.
I tredje perioden ökade vi trycket och gick ifrån till hela 10-4. Matchen blev hetare och hetare och domarna hade ett tag fullt upp med många utvisningar från båda håll. Sinnet rann över för Bostons målis efter vårt 10:e mål med utvisning som följd och då valde domarna att bryta matchen med ca. 3 min kvar!!
Definitivt en intressant första match för våra grabbar på liten rink!
Vi ser fram emot returen mot Boston imorgon.
Fortsättning följer…
Peter SDE U15


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2013-02-26
Besökare
156113
Genereringstid
0,0156 sekunder