Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

SDE U15 reser till USA!

Inlagd: 18 februari 2010, kl 19:13


SDE U15 reser till Stamford, Connecticut utanför New York under sportlovet!

Nu närmar sig SDE 95s resa till Stamford utanför New York med stormsteg!
Vi lämnar Arlanda fredagen den 26 februari för flyg till Newark, NJ och vidare till Stamford som ligger cirka 45 min nordost om New York. Där väntar en spännande och intensiv vecka hos våra amerikanska vänner som besökte oss under förra sportlovet.


SDE U15 reser till Stamford, Connecticut utanför New York under sportlovet!

Nu närmar sig SDE 95s resa till Stamford utanför New York med stormsteg!
Vi lämnar Arlanda fredagen den 26 februari för flyg till Newark, NJ och vidare till Stamford som ligger cirka 45 min nordost om New York. Där väntar en spännande och intensiv vecka hos våra amerikanska vänner som besökte oss under förra sportlovet. Från SDE åker 22 spelare samt föräldrar och syskon så vi är ett sällskap på cirka 60 personer totalt.
Våra värdar har satt samman ett intensivt program med massor av ishockey och andra aktiviteter. Laget kommer att spela 5-6 matcher, där våra värdar hittat mycket bra motstånd. Vi möter flera AAA team varav de bästa är rankade #6 och # 12 i hela USA! Vi ser fram emot flera bra matcher!
Bland övriga aktiviteter, kommer grabbarna att besöka amerikansk high school en dag med sina amerikanska kompisar. Självklart kommer vi att resa in till New York och en höjdpunkt blir NHL-matchen i Madison Square Garden mellan New York Rangers och regerande Stanley Cup mästarna Pittsburgh Penguins!
Våra spelare kommer att bo hos sina värdfamiljer medan övriga bor på ett hotell i närheten. Grabbarna känner redan varandra sedan ifjol och det ska bli lärorikt och spännande att knyta ytterligare kontakter i ny miljö. Många av spelarna har hållit kontakt under året via internet.
Alla inom SDE U15 ser mycket fram emot resan som varit ett mål för truppen sedan flera år tillbaka.
Vi hörs på vår reseblogg på hemsidan!

Peter Andrén SDE U15
Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2013-02-26
Besökare
145944
Genereringstid
0,0469 sekunder