Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Rafflande final i Linköping!

Inlagd: 1 november 2009, kl 20:33

Finalen mellan SDE och DIF blev en mycket spännande och jämn historia!Båda lagen började trevande med viss nervositet hos spelarna. Dif startade starkast första 10 min utan några rejäla målchanser. Efter halva perioden utjämnade SDE spelet och skapade några halvchanser. När matchen väger i slutet av första perioden kastar en Dif back iväg en puck i trafiken framför SDEs kasse och 0-1 i paus.

I andra perioden ökar SDE trycket och kvitteringen till 1-1 kommer redan efter en minut på ett snyggt anfall. SDE höjer tempot och skapar ett flertal heta chanser under första 10 min men Difs målvakt storspelar och gör en mängd kvalificerade räddningar.

Spelet utjämnas då SDE får spela i boxplay i 4 min men reder ut situationen. Sista fem min har SDE en mängd chanser men får inte riktigt till det. Vid 30 sek kvar av matchen får DIF ett friläge men 1-1 står sig.
Sudden death följer med 4 mot 4 i 5 min. Blir en ganska avvaktande ishockey i sudden från båda håll

Straffar följer och denna gång är det DIF som vinner lotteriet och vi gratulerar DIF till segern!

SDE gör en mycket stark turnering trots sjukdomar och skador. Vi har visat att vi håller högsta klass i U15 och vill speciellt tacka Anders, Mattias, Pavol, Mange och GRABBARNA för ett kanonjobb!!

Sist vill vi ge en stor eloge till den proffsiga arrangören LHC som genomfört denna cup på bästa sätt i fantastiska hockeyhallar!! Vi kommer gärna tillbaka!

Lagledningen SDE U15

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2013-02-26
Besökare
145946
Genereringstid
0,0469 sekunder