Stuguns BK A-laget  

Furkan ordnade seger mot Hede.

Inlagd: 24 september 2017, kl 21:48

Ja då var det näst sista matchen för året på Stuguns IP. Motståndare denna gång var Hede, som inte vunnit en match de senaste omgångarna,så det borde väl gå bra trodde man.
Det var en fin grön plan,men blöt ,så det var många omkullhalkningar. Första halvlek var ett enda sömnpiller och det var nog inte mycket som värmde de ca 20-30 personer som sökt sig till IP.
Kapten Robban poängterade avsaknaden av kantspel i första halvlek. Det var bara att hålla med. Såg ut som en ÖP-lirs match där alla var i mitten på plan. Andra halvlek blev som en helt ny match.LIte omändringar i andra. Bl.a flyttade Jonas ut till vänster på sin naturliga plats. Vi skapade ett rejält tryck mot Hede från start och deras målvakt Andreas Ekberg fick visa sig på styva linan. Så byttes Furkan Basgul in och vilket inhopp han gör. Efter en misslyckad bakåtspark från Petruz, som gjorde debut efter en tids avstängning. Furkan fångade upp returen och satte bollen otagbart i Ekbergs högra kryss. Och nu fick vi fart. Jonas slår en fin hörna från höger och Olov Roos nickar snyggt in 2-0. Inte nog med det. Richard gör ett snyggt upplopp på sin högerkant ,tar sig ner till kortlinjen och spelar in framför mål. Där störtar Furkan fram och trycker upp bollen i nättaket. Fint samarbete mellan Richard och Furkan. 3-0 och det blir slutresultatet. Vad säger man. Första halvlek bara att glömma. Andra mycket bra. Vi börjar använda planbredden och höjer bolltempot. Alla höjde sig flera snäpp i andra men Furkans inhopp blev en riktig fartinjektion. Hede hade väl inte några farligheter just utan Andreas hade det ganska lungt i målet. Andreas Ekberg i Hede målet hade mer att göra och förutom målen var han stabil. Vidare får vi nog fundera ut hur vi gör med hörn läggare från höger i sista matchen. Nu skiftade vi hörnläggare 3-4 ggr.och alla slog dem på samma ställe. I burgaveln! Vidare fick vi en straff också när Anders fälldes på väg igenom. Men den sraffen tog visst en rejäl vindil hand om och bollen gick utanför. Men en stabil vinst till slut! Bra jobbat grabbar. Bernt . Vidare ger jag en blomma till det unga domarteamet. Dom skötte sig riktigt bra.

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-09-19
Besökare
276225
Genereringstid
0,0469 sekunder