Schema
6/12 Tisdag  
7/12 Onsdag  
8/12 Torsdag  
9/12 Fredag  
10/12 Lördag  
11/12 Söndag  
12/12 Måndag  
13/12 Tisdag  
14/12 Onsdag  
15/12 Torsdag  
16/12 Fredag  
17/12 Lördag  
18/12 Söndag  
19/12 Måndag  
20/12 Tisdag  
21/12 Onsdag  

Ny hemsida!

Från V45 2016 finns IFK P04 på nya sidan hos laget.se
www.laget.se/IFKStocksund-p04


IFK går ihop med Juventus IF

Klubbnyhet.
Stockholmsfotbollen kan få en ny storklubb! IFK Stocksund lanserar sin hittills största satsning. - Läs mer


Tränare i fokus

Klubbnyhet.

IFK Stocksund lyfter med sina tränare. Åtta erfarna och välutbildade fotbollstränare leder IFK Stocksunds fotbollsutbildning. Målet är att erbjuda Stockholms bästa verksamhet för unga fotbollsspelare. Två egna eluppvärmda fotbollsplaner gör att verksamheten är igång året runt. - Läs mer


Tränare i fokus

Klubbnyhet.
IFK Stocksund lyfter med sina tränare. Åtta erfarna och välutbildade
fotbollstränare leder IFK Stocksunds fotbollsutbildning. Målet är att erbjuda Stockholms bästa verksamhet för unga fotbollspelare. Två egna eluppvärmda fotbollsplaner gör att verksamheten är igång året runt. - Läs mer


IFK-kepsar!

Klubbnyhet.

Äntligen har våra fina kepsar från Adidas kommit och finns nu att köpa i vår egen webbutik. Betalas på nätet och hämtas på kansliet. Länk:
http://ifkstocksund.tictail.com


Bra insats i 9-manna x-svår


Första matchen i 9-manna x-svår spelades på Danderyds Arena mot IFK Lidingö, förmodligen ett av Sveriges just nu bästa P04-lag. - Läs mer


Vinst i Sanktanpremiären!


P04 startade sanktansäsongen på bästa möjliga vis med två vinster. - Läs mer


Bra spel i helgens träningsmatcher

I helgen spelade P04 två träningsmatcher, 9-manna. Den första mot Lidingö Talang, en jämn match som IFK förlorade knappt med 2-3. I den andra matchen mot duktiga DSK-1 visade våra killar prov på riktigt fint spel och vann övertygande 4-0. En fint genomförd match av samtliga i laget!


Fullt fokus på 9-manna


IFK Stocksund P04 har förmånen att kunna träna på uppvärmda konstgräsplaner under hela vinterhalvåret. En unik möjlighet som vi är väldigt glada för. - Läs mer


IFK Stocksund P04 femma i Gais Open!


Efter en intensiv sanktansäsong och några höstmånader fulla med cuper bar det av mot Göteborg och äventyret Gais Open.
- Läs mer


Nya vattenflaskor

Klubbnyhet.

Nu har vi fått in nya fina IFK-vattenflaskor i vår webbutik!
Kostar 60:- - Läs mer


Grattis Gustaf Lagerbielke!

Klubbnyhet.

IFK Stocksund är stolta över Gustaf Lagerbielke!
Han är den första IFKare som tagits ut till en landslagssamling. Stort grattis till Gustaf!
- Läs mer


Om IFK Stocksund

Klubbnyhet.
Välkommen till en annorlunda Fotbollsklubb!
Läs mer om Flickor, Bas och Akademin:
http://www.lagsidan.se/fri/sidor-24438-om~ifk~stocksund.html


6-1 seger mot DIF P04-1


I Extra svårserien väntade DIF P04-1, en match som vi styr och för, matchen slutade med en 6-1 seger till IFK.


3-4 förlust mot AIK P04-1


Vi lyckades tyvärr inte vinna mot AIK P04-1 men vi visade tydligt att vi är att räkna med. Vi är ett spelförande lag och det visade vi i matchen, surt att förlora.


7-1 mot Täby FK


I medelserien ställdes vi mot Täby FK, match slutade med seger till IFK, 7-1.


6-1 vinst mot AIK P03


I P12-svårserien fortsätter vi att imponera!


Certifierad fotbollsklubb!

Klubbnyhet.

IFK Stocksund har som första klubb i Danderyd fått vår akademiverksamhet certifierad av Stockholms Fotbollsförbund. - Läs mer


11-3 vinst över Väsby P04-1


Vi ställdes återigen mot Väsby P04-1 i extra svårserien. En match där vi styrde spelet och lyckades vinna med 11-3, imponerande siffror!


2 av 2 vinster mot Täby


Vi spelade i helgen två matcher mot Täby United P04. Den tidigare matchen spelade vi i medelserien där lyckades vi vinna med hela 10-1.

Lite senare på kvällen möttes vi igen men nu i Extra svårserien även här lyckades vi vinna, matchen slutade 6-0 till IFK


Seger över BP Allstar P03 3-1


Vi ställdes mot BP 03 Allstar i P12 svårserien i helgen, vi förde spelet mot de ett år äldre BP Allstar laget. Matchen slutade med en välförtjänt 3-1 seger!


6-1 vinst mot DIF

I medelserien ställdes vi mot DIF, en match där vi för spelet och det hela slutade med en 6-1 vinst till IFK!


0-1 förlust mot BP 03-2


I en tuff match mot ett av Stockholms bättre 03 lag lyckades våra 04:or stå upp riktigt bra. Matchen slutar 0-1 till BP 03-2, men trots förlusten så visar vi att vi kan stå upp mot ett topplag i åldersklassen över oss.


Härlig seger mot Lidingö P03!


I helgen mötte vi Lidingö P03 i P12 svårserien, vi lyckades kamma hem en 2-0 seger. Kul att se våra grabbar som fortsätter att utvecklas!


Welcome Bernardo!

A new boy, Bernardo Scultori, has joined our team. We welcome Bernardo and hope he and his family will enjoy being part of IFK Stocksund P04.


Imponerande 3-2 vinst Täby P03


I söndags spelade vi den första 9-manna matchen efter sommaruppehållet i sanktan, det slutade med en 3-2 vinst mot Täby United P03-1. Starkt av våra grabbar som spelar mot ett år äldre i P12-svårserien.


9:onde plats i Gothia cup


I år deltog vi med två lag i Gothia cup. En väl genomförd turnering av båda lagen.

Lag Vit gick som tåget i gruppspelet och kvalificerade sig till a-slutspel, där ställdes man mot IK Sirius P04-1 i 32-delsfinal. IK Sirius som är Uppsalas största klubb fick möta ett passningsorienterat lag ifrån Danderyd. Matchen slutade 10-2 till IFK VIT och vi var klara för 16-delsfinal.

Nästa match i 16-Delsfinalen väntade F-17 Academy, en storklubb ifrån Singapore som har åkt hela vägen ifrån Asien till lilla Sverige. F-17 Academy som förra året gick semi-final. Även i denna match förde vi spelet spelet och matchen slutade 6-0 till IFK.

I Åttondelsfinalen väntade Wuerzburger FV ifrån Tyskland, ett motstånd som blev något att bita i. Matchen startar igång och redan efter en minut så får tyskarna in 1-0. En chockstart för oss, men vi gnetar på och har tålamod. - Läs mer


Elitpojkläger i Halmstad

Klubbnyhet.

Varje år samlas de 16 bästa spelarna från Sveriges alla fotbollsdistrikt i Halmstad på Elitpojklägret. När det startade igår hade IFK Stocksund U15 två spelare - Gustaf och Johan - med i Stockholms Distriktslag: De enda två som inte spelar i BP, Hammarby, DIF eller AIK! - Läs mer


Max raddatz cup 2015


Vi fick möjligheten att åka ner till Hannover och spela Max raddatz cup, en toppturnering där lag som FC Schalke, Dortmund, Manchester City och FC Inter deltog i. Totalt blev det 5 vinster, 5 förluster och 4 oavgjorda, en lärorik resa där vi även fick möta FC Schalke 04 turneringens segrare. Tyvärr blev det en 4-0 förlust.


Stor vinst mot duktiga Väsby!


I extra svår serien ställdes vi i helgen mot duktiga Väsby P04-1. Ett lag som vi tidigare har spelat jämt emot, men idag visade vi att lagets utveckling har gått i en positiv riktning.

Matchen slutade 9-0 till IFK Stocksund.


Välkommen Leon och David

Ytterligare två nya spelare ansluter till laget, varmt välkomna David och Leon! David kommer dess för innan ifrån Täby FK och Leon ifrån Vasalunds IF.


IFK Stocksund P04

Vi är en grupp med stora ambitioner med våra fotbollskarriärer. Vi älskar att träna och spela matcher därför tränar vi 4 fotbollstillfällen.

Akademiträning för alla, vi är mån om alla spelares utveckling därför anser vi att alla ska ha rätt till att få träna lika mycket och få samma utbildning.

Under året deltar vi på kvalificerade toppturneringar utomlands och kommer även att spela Gothia Cup.

Laget tränas av Sebastian Jägerstig.


IFK Stocksund P04

Vi är en grupp med stora ambitioner med våra fotbollskarriärer. Vi älskar att träna och spela matcher därför tränar vi 4 fotbollstillfällen och ett friidrottspass med den förre längdhopparen Mattias Sunnerborn varje vecka.

Akademiträning för alla, vi är mån om alla spelares utveckling därför anser vi att alla ska ha rätt till att få träna lika mycket och få samma utbildning.

Under året deltar vi på kvalificerade toppturneringar utomlands, SM för 11-åringar och kommer även att spela Gothia Cup.

Laget tränas av Sebastian Jägerstig och Onur Ekici, båda har lång erfarenhet inom svensk elitfotboll.


Teilnehmer U11 2015

P04 blev antagna till Teilnehmer U11 2015, en topp kvalificerad turnering i Hannover (Tyskland). De bästa lagen runt om i hela Europa kommer att delta i U11-klassen. Ännu ett kvitto på att våra P04:or gör bra ifrån sig. Lag som FC Valencia, FC Schalke 04, Borussia Dortmund, Manchester City och FC Inter deltar i U11 klassen.

Fler lag som deltar i Teilnehmer U11 finns i länken nedan.http://www.max-raddatz.de/index.php/turniere-2015/teilnehmer-u11-2015


Sanktan säsongen 2014

I år deltog P04 i extra svårserien i Sanktan. En serie där de bästa akademilagen i Stockholm deltar i. Vi fick möjligheten i år att vara med och gjorde väldigt bra ifrån oss. Endast förluster emot AIK, Brommapojkarna IF och Hammarby If, resterande lag i serien vann våra duktiga P04:or över. Nästa år satsar vi på att bli ännu bättre som lag och framförallt som individer.

Vill du provspela med IFK Stocksunds P04:or?


Kontakta,

Sebastian Jägerstig,
Tele: 0728580701
Mail: Sebastian.jagerstig@hotmail.com


Grattis P02

Klubbnyhet.

Föreningens framgångar fortsätter med ytterligare en vinst i Gothia Cup. 2013 vann P00 och 2014 tar P02 hem pokalen som det vassaste laget i turneringen. - Läs mer


30-3 i målskillnad


P04 kan lägga ännu en lyckad sanktanhelg till handlingarna. Efter fyra matcher och 30-3 i målskillnad går det inte att vara annat än väldigt glada och nöjda! - Läs mer


Bra sanktanhelg för P04!


Sanktan har dragit igång på allvar och det har redan spelats många bra matcher. I helgen slog vi bland annat Bollstanäs med 6-3 och Täby FK med 5-1 i extrasvårserien och visade prov på riktigt bra fotboll och en härlig målmedvetenhet. - Läs mer


Team 2024

Klubbnyhet.

Fotboll möter friidrott. Lagidrott möter individuell idrott.
Friidrottsträning skapar grymma fotbollsspelare.
- Läs mer


IFK app och digital strategi

Klubbnyhet.

Vi har uppdaterat vår digitala strategi med bla en egen IFK app som nu finns för nedladdning. - Läs mer


Bajen och Vallentuna Indoor

I helgen som gick spelade vi två inomhuscuper - Bajen Indoor mot tuffaste tänkbara motstånd och Vallentuna Indoor mot vassa norrortslag. I båda cuperna spelade pojkarna fin fotboll under ledning av assisterande tränare Sebastian. - Läs mer


Tre nya pojkar

Vi har fått tre nya medlemmar i truppen. Vi hälsar Gustav Lindskog, Akilles Mentzas och Filip Björnstad varmt välkomna och hoppas att de ska trivas i vårt gäng!


Välkommen Sebastian och Otto!

Ytterligare två spelare har anslutit till P04-truppen, Sebastian Frank och Otto Dervinger. Vi hälsar Sebastian och Otto varmt välkomna och hoppas att de ska trivas.


Tredjeplats i Oktoberpokalen


Vi deltog i P04-klassen och inledde stark med två säkra gruppspelsvinster mot Lidingö och BP 05:2. I sista gruppspelsmatchen mot Erikslund ville det sig inte riktigt och vi förlorade lite snopet med 3-0, trots otaliga målchanser. - Läs mer


Team sportia cup i Åkersberga


Killarna inledde starkt med säkra 3-0. De två efterföljande matcherna blev jämnare och hårdare, det var fördel för Stocksund i båda men bollen ska in vilket de inte fick. Vi förlorade dessa två (1-2 och 0-2) men gick sen starkt ut och vann klart de två sista. Bra spel alla IFK Stocksund killar!


Vi skriver historia.

Klubbnyhet.

IFK Stocksund P00 mötte Real Madrids 13 åringar i Madrid den 21 september 2013. Våra 13 åringar spelade Jose Mourinhos turnering där lag från hela världen deltog.
Se filmen:
Real Madrid - IFK Stocksund P00
- Läs mer


Välkomna David och Alexander!

Två nya spelare har anslutit till vår trupp: David Parkner och Alexander Magnusson. Vi hälsar dem varmt välkoma och hoppas att de ska trivas i vårt gäng!!


Tvåa i Mini Tiger cup 2013

Efter en lång sommar drog vi gång med att spela Mini Tiger cup. Vi startade skakigt med en förlust mot BP:s bästa 05:or. Men sedan spelade pojkarna långsamt upp sig och efter ett pärlband av segrar var vi klara för final! - Läs mer


Fotbollsskor till Moldavien

Klubbnyhet.

Hej

På torsdag den 8 augusti åker jag och Åsa till Moldavien och staden Mingir. I Mingir driver vi och IFK Stocksund sedan några år ett projekt för att - Läs mer


Gothia Cup 2013

Klubbnyhet.

Gothia Cup är världens största fotbollsturnering. IFK hade i år fyra lag i turneringen, två P11-lag och ett lag i P12 och P13. - Läs mer


Solig start i Sanktan

Det blev en härlig premiärhelg i årets Sanktan för våra P04:or! - Läs mer


Boys Spring Cup 2013


Vi var ambitiösa och ställde upp i
två klasser med totalt tre lag, två femmanna och ett sjumannalag. Vi missade A-slutspelet med en hårsmån i sjumanna och vann majoriteten av matcherna i femmanna. Mycket bra jobbat. Tack till FC Djursholm för en mycket väl anordnad cup.


Marta och killarna


I tisdags när killarna åkte till Bosön för att träna var superspelaren Marta där med sitt lag och spelade match. Vi tog tillfället i akt och fick oss en bild tillsammans med henne. Stort!


Bra spel i Matrix Cup!

På lördagen var det tidig uppstigning med avspark 08:00 i -13°C i Södertälje. Det bekom inte IFK killarna som gjorde en bra match och vann efter fint spel mot Assyriska. Därefter ytterligare två bra matcher som ledde till gruppseger. I kvartsfinalen tog det däremot stopp mot ett välspelande Jarlaberg som sedan gick hela vägen till final. Sammanfattningsvis gjorde killarna en bra turnering mot bra motstånd. Stort tack till Erik Björck som coachade laget!


Umbro Indoor Cup


Vi åkte till Kungsängen i söndags och spelade cup. Det började med förlust mot BP:s duktiga P05:or, fortsatte med två oavgjorda matcher och slutligen en vinst mot Bele Barkarby FF. Vi kunde åka hem nöjda med ett spel som växte för var match. Tack till coacherna och hejande föräldrar!


Vinst i Täbyblixten!


Efter en intensiv morgon ute i Skarpängs Bollhall stod IFK Stocksund P04 Vit som segrare efter 5 välspelade matcher mot bra motstånd. - Läs mer


B-final i Sundsvall


Så har vi varit på vår första cup utanför Stockholm, GIF Sundsvallcupen! Det blev en stor upplevelse för pojkarna som gjorde mycket bra ifrån sig. Ett av våra lag tog sig hela vägen till B-final i P03-klassen. - Läs mer


Bra i ST-cupen!

Det var knappt att vi fick ihop ett lag, men några tappra pojkar spelade ST-cupen under mellandagarna. Henrik, Jakob, John, Harun och Mustafa fick hjälp av Olle från P05-truppen. - Läs mer


IFKs Jubileumsbok till salu!!!

Klubbnyhet.
Om du vill köpa en bok - eller hämta din (om du inte var på julfesten och fick) - så finns ett litet lager - Läs mer


Fint spel i Luciacupen

Under lördagen spelade vi även IK Frejs Luciacup i Täby. Det började bra med vinst mot Täby IS 2-0. - Läs mer


Tufft i Bajen Indoor

Inbjudningsturnering och tuffaste tänkbara motstånd. Under lördagen spelade vi Bajen Indoor och mötte Stockholms bästa P04-lag. - Läs mer


Vinst mot BP!

Brommapojkarnas P05:or kom på besök för ännu en 7-manna träningsmatch och det var dags för oss att ta revansch. Sist förlorade vi ju 5-4. - Läs mer


Jämnt i sista Ersanmatchen

Ersanpokalen ett år för tidigt blev en riktig utmaning för våra pojkar. Lite väl tuff kanske. Vi förlorade stort i de inledande gruppspelsmatcherna. Men i sista matchen mot Älvsjö AIK:s jämngamla pojkar brände det till ordentligt. - Läs mer


Bra i Geggamoja cup


Två fina matchvinster och en knapp förlust efter straffar - det blev facit efter helgens 5-mannacup i Enebyberg. - Läs mer


Tuff start i Ersans pokal

Lördagen blev intensiv för våra spelare. En grupp spelade EIF Coop XS cup, en annan spelade vår första Ersanmatch mot Nockebyhov. - Läs mer


Välkommen Mustafa och Ossian!

Lite sent omsider ska vi välkomna Mustafa Diiries och Ossian Allansson till vår P04-trupp. Både Ossian och Mustafa har hunnit spela med oss ett tag och är redan del av gänget!


Till kvarten i Oktoberpokalen


7-mannafotboll i 03-klassen i Oktoberpokalen... Nej, vi hade verkligen inga förväntningar på det 04-gäng som ställde upp i helgens traditionsenliga cup på Djursholms IP. Men pojkarna överraskade alla och tog sig hela vägen till kvartsfinal i A-slutspelet! - Läs mer


Vänskapsmatch mot Älvsjö

På söndagkvällen bjöd Älvsjös P04:or ut IFK Stocksund för att spela en vänskaplig 7-mannamatch som förberedelse för Ersans pokal som väntar i oktober/november. - Läs mer


5-1 vinst mot IFK Lidingö

I onsdags spelade vi sanktanmatch mot IFK Lidingö på hemmaplan. Och vann övertygande 5-1! Bådar gott inför helgens returmatch på Högsätra IP.


Helgens Sanktanresultat

Det blev blandad kompott i helgens Sanktanmatcher. - Läs mer


Så var Sanktan igång igen

En onsdag då regnet formligen öste ner inledde ett av våra Sanktanlag med att möta IFK Österåker på hemmaplan. - Läs mer


Mini Tiger cup


En fullspäckad fotbollshelg började redan på fredag morgon. Ett gäng, med Jenny som chaufför och Lukas Otterling som coach, lämnade Stockan och lägret i vår fotbollsbuss med sikte mot Skarpnäck.


- Läs mer


Turbostart efter sommaren!

Vi kör igång med en lägervecka. Tis-fre kör vi fotbollscamp på RM-vallen, Stockhagen. I helgen som kommer kör vi sedan Mini Tigercup i Skarpnäck med ett 5-mannalag och ett 7-mannalag. - Läs mer


Vårens sista Sanktanmatcher


Under lördagen spelade vi två matcher. Vinst på bortaplan mot IFK Österåker med de övertygande siffrorna 14-2. Och förlust hemma mot vassa Erikslunds FK med 6-3. - Läs mer


Bra spelat i Flaggcupen!


Vi ställde upp med två lag i FC Djursholms Flaggcupen - och visade att vi har ett helt gäng med spelare som håller en hög nivå. Av tio spelade matcher vann vi åtta! - Läs mer


Välkommen Nicolas!

Nicolas Äng Sainz de la Maza heter senaste tillskottet till P04. Han har redan hunnit spela flera matcher med IFK Stocksund och vi hälsar Nicolas varmt välkommen! Nu är vi 19 pojkar i vår trupp.


Kallt och blött i Sanktan


Tre sanktanmatcher avverkade vi denna regnkalla helg. Under fredagen mötte vi Enebyberg på bortaplan. Matchen slutade 4-4. - Läs mer


Svårt mot FC Djursholm

Hittills har det gått riktigt bra för våra två sanktanlag. Men i helgen fick vi det tufft. Båda lagen förlorade mot FC Djursholm. Första matchen med 5-2 och andra med 8-0. Vi får komma igen till hösten och ta revansch!


Vinst mot Täby IS

Vi fortsätter vinna i Sanktan. I onsdags mötte vi Täby IS på hemmaplan. Matchen slutade 6-3 till oss.


Varmt i Järfälla


Vi spelade Järfälla påskcup i helgen. Cupen skulle ha spelats i april men fick skjutas upp pga snöovädret. Nu var vädret desto vackrare och pojkarna spelade fyra hyfsat jämna matcher. - Läs mer


Tuffa matcher i Birkabollen


Två lag spelade under lördagen Birkabollen ute på Färingsö - med lite blandade resultat. - Läs mer


Seger mot SIF och DSK

Vi fortsätter vinna våra matcher i Sanktan. I helgen mötte vi Stocksunds IF och DSK - och vann båda matcherna.
- Läs mer


Grattis Ivar!


I lördags var det dags för Stocksundsloppet och flera pojkar ur truppen sprang 1100 m. Vann gjorde Ivar Karling på tiden 4:58.91! Stort grattis till Ivar och härligt kämpat alla som deltog!


Vinst mot SIF och Täby IS


I helgen var det dags för nya Sanktanmatcher. Under lördagen spelade ett P04-lag mot Stocksunds IF nere på Stockhagen IP och vann övertygande 10-4. Under söndagen mötte sedan ett annat lag Täby IS på bortaplan och segrade 2-1. Bra jobbat!


Full fart på 1 maj!


Första maj inleddes med att fyra pojkar sprang Danderydsloppet. Olle, Ivar, Adam och Jakob sprang 1 km och slutade 6:a, 7:a, samt på delad 13:e plats. Sedan var det dags för ett gäng att spela AIK Vasalunds Vårcup 2012. - Läs mer


Vinst mot IFK Lidingö i Sanktan

Lördagens andra omgång i Sanktan mot IFK Lidingö slutade med vinst. Hittills har vi vunnit två av tre Sanktanmatcher!


Välkomna Melker och Wilmer!

Sedan en dryg månad tillbaka spelar Melker Edström och Wilmer Bergner i P04-truppen. Vi hälsar dem varmt välkomna!


Helgens Sanktanpremiär!


Så har våra två Sanktanlag spelat sina första matcher. Under lördagen mötte vi Bollstanäs SK Gul hemma på Stockhagen. - Läs mer


Tapper insats på Mariebergsdag

Förra helgen snöade två av tre cuper bort. AIKVasalunds Vårcup och Järfälla påskcup ställdes in. Men ett tappert gäng spelade Mariebergsdagen på Kungsholmen. - Läs mer


Klädbeställning P04

Nästa klädbeställning i IFK Stocksund sker 1 maj 2012. - Läs mer


Sanktanpremiär för P04!

Två lag har vi anmält till årets St Erikscup. På lördag är det dags för första matchen för vårt ena Sanktanlag - hemma på Stockhagens IP mot Bollstanäs SK. - Läs mer


Coop Extra Cup 2012


Två lag spelade under lördagen Coop Extra Cup i RM-hallen vid Danderyds gymnasium. - Läs mer


Fint spel i Marscupen


Ett P04-gäng spelade under lördagen Marscupen i Kallhäll. Pojkarna visade prov på riktigt bra spel och en härlig attityd hela dagen. - Läs mer


Målrika matcher i vänskapscup


I lördags spelade vi vänskapscup som Danderyds SK bjöd in till. Vi ställde upp med två jämna lag och fick spela två matcher vardera mot bland annat Enebyberg, DSK och FC Djursholm. - Läs mer


Medalj i Falukuriren spelen


IFK Stocksund kammade i helgen hem flera medaljer i anrika friidrottstävlingen Falukuriren spelen. Bland annat tog Jakob Stenqvist brons i längd i P8 klassen. Han hoppas få sällskap av fler lagkamrater på friidrottsbanorna framöver!


P04 växer

Vi välkomnar ytterligare tre pojkar till vårt lag: Albert Lindvall, Edvin Arvius och Fred Swartling. Nu är vi totalt 16 spelare i vår trupp. Varmt välkomna!


Bra kämparinsats i Bro


Facit från helgens cup i Bro blev en vinst och två förluster. Ett par morgontrötta pojkar inledde med att förlora stort mot Hammarby. Därefter följde de upp med en fin vinst mot hemmalaget Bro IK med 4-0. Sista matchen blev en riktig rysare mot Enebyberg där det länge stod 2-2. Tyvärr avgjorde Enebyberg i slutminuterna och vann med 3-2. Sammantaget härlig attityd och en bra insats av pojkarna.


Snart dags för Bro IK cupen

Det börjar dra ihop sig till Bro IK cupen som äger rum kommande helg. Under lördagen möter vi Hammarby IF, Bro IK och Enebyberg IF inomhus på konstgräs. Pojkarna är supertaggade och har tränat på finfint med Pelle. Ska bli spännande och se vad de kan göra!


Fin start för P04


Det blev en klart godkänd femteplats för det nybakade P04 laget i Trettondagscupen. Två vinster - varav en mot Djurgården - en oavgjord match och en förlust. De - Läs mer


Nu startar P04

Och det blir en rivstart. Efter några träningar med Pelle Myske så debuterar vi i 13 dagscupen. - Läs mer
Dart   |  Snookerbord   |  Air hockey   |  Supporterprylar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2016-12-05
Besökare
72535
Genereringstid
0,2031 sekunder