Obbola IK P01/02

Klubbens hemsida: http://www.lagsidan.se/obbolaik
Schema
19/1 Tisdag  
20/1 Onsdag  
21/1 Torsdag  
22/1 Fredag  
23/1 Lördag  
24/1 Söndag  
25/1 Måndag  
26/1 Tisdag  
27/1 Onsdag  

Intersport föreningsdagar 2-4/

Klubbnyhet.
Föreningsdagar hos INTERSPORT med 20% rabatt den 2-4 december. - Läs mer


Fikaansvar-Olasjöhallen HT2016

Klubbnyhet.
Fikaansvar- Olasjöhallen

Kontrollera på VIBF hemsida att inga matchändringar är gjorda på ”er” dag! Samt tiden för de matcher som ännu inte meddelats exakt tid för.
Behöver ni byta dag? Kom överens mellan lagen men meddela Josefin Leijon så att listan blir uppdaterad!
Kontrollera era tider så fort som möjligt och hör av er om ni behöver göra förändringar.
Fördelningen för våren kommer i december och jämnar förhoppningsvis ut fördelningen ytterligare!
Serie Lag Antal tillfällen HT 2016
Herrar division 2 OIK herrlag 3

Pantamera p div.6 och 7 och 21 OIK pojkar 03/04 2

Pantamera p div.22 OIK pojkar 05/06 2

Pojkar 08 Umeå OIK pojkar 07/08 - sammandrag våren-

Pantamera damer serie g/f, dm f 16 OIK flickor 00/02 3

Pantamera f div.5 och 6 OIK flickor 03/04 4

Pantamera f div. 10,11, 14,15 OIK flickor 04/05/06 2

Flickor 08 Umeå OIK flickor 07/08 1

Uppgifter Olasjöhallen
1. Fikaförsäljning (prislista finns i hallen) - Läs mer


Information från Föräldramöte2

2. Ev kommer vi köra en sista match för killarna, en uppvisningsmatch. OM vi får ihop det mot killarnas fotbollsschema. Om ja kommer mer info senare.

3. Gällande lagkassan så blir det ett bra tillskott till killarna om de byter lag och måste betala in till det nya lagets kassa. Alla måste maila kontonummer samt ev clearingnummer. Så sätter Maria in pengarna på önskat konto.

4. Tröjor vill Obbola ha igen. Alla som inte spelar fotboll i Obbola 02-04 måste lämna igen tröjan. Ni kan lämna tröjan till Michael ( lägg i postlåda eller kom in) så återställer jag till klubben. Gör det så fort som möjligt då det finns fotbollslag som behöver tröjor.

Vi tränare vill tacka detta otroligt fina lag som haft en otroligt fin samanhållning och fantastisk kämpaglöd vid matcher som man sällan ser hos alla lag, där alla har alltid gett sitt yttersta under matcher. Det har varit otroligt lite gnäll, synpunkter, irritation i detta lag, vilket man ser i många andra lag. Vi tränare har


Information från Föräldramötet

Som alla nu vet kommer det tyvärr inte bli något lag för P00-02 pga för lågt spelar antal. Vi hade ett förslag med Holmsund som tyvärr för få spelare nappade på.

Dock hoppas vi att alla killar fortsätter med innebandy i någon form. Vi har varit i kontakt med olika alternativ för att kunna fortsätta.
För 00-01 så finns det troligast 2 alternativ. De är varmt välkomna till GUIF och fortsätta sin karriär där. Den kontakt de skall vända sig till meddela intresse är Tore på 070-6469398. Det kan även finnas möjlighet för den som vill att ev träna med Obbolas A-lag. Dock finns det naturligtvis ingen garanti om speltid. Det kan naturligtvis även finnas möjlighet att spela i andra klubbar ex Holmsund. Dock har vi ingen direkt kontakt med detta lag.
För 02 finns det antingen alternativet att spela med p03-04 i Obbola. (Telefonnummer till tränare finns här under det laget) Det andra alternativet är GUIF 02 som de är varmt välkomna till där kan man kontakta Ola Holmgren på tel 070-5


Föräldramöte

Då vi nu har haft spelarträff och pratat med dem om nästa säsong, så känner vi att det behövs ett föräldramöte där vi kan informera och ge förslag om framtiden i den mån vi vet. Bra om så många som möjligt kan dyka upp.


Föräldramöte

Då vi nu har haft spelarträff och pratat med dem om nästa säsong, så känner vi att det behövs ett föräldramöte där vi kan informera och ge förslag om framtiden i den mån vi vet. Bra om så många som möjligt kan dyka upp.


Önska mat

Vi påminner om avslutningen på Onsdag. Skulle även vara kanon om alla kunde gå in i kommentatorsfältet och önska vilken pizza / mat man önskar så kan vi ringa och förbeställa till Onsdagen.


Innebandyavslutning!

Då var ´det dags för Innebandy avslutning för säsongen. Detta tänkte vi att vi går och äter och sedan går och ser Dalen i Slutspelet i SSL.

Vi går Onsdagen den 6/4. Vi samlas kl 16.00 Utanför Olasjöhallen. Sedan åker vi och käkar och ser matchen som startar vid 18.30. Vi borde vara hemma kring 21.00 ( kan bli förlängning osv)
Om någon spelare redan är i stan så träffas vi 16.30 på Taromina på Haga.

Eftersom Peter är borta kommer vi troligast behöva någon chaufför som kan köra alt följa med och käka + Innebandy.

Vi vill att ni anmäler er på Hemsidan senast tisdag vid 19.00. Så att vi kan förboka biljetter. Skriv även in om någon kan köra i Kommentarsfältet.


Föräldramöte innebandy

Onsdagen den 23 mars är det föräldra möte för laget. Detta möte är obligatoriskt för alla föräldrafamiljer
Det är av största vikt att det finns representstion från alla familjer då vi måste ta beslut för hur vi skall staka ut nästa säsong, då vi börjar han en väldigt tunn trupp och det är anmälan till nästa säsong om ca 3-4veckor.

Det är även av största vikt att vi får veta om det finns någon spelare som har för avsikt att inte spela kommande säsong av någon anledning Eller man inte kommer kunna träna så mycket pga annan aktivitet el dyl.

Varmt Välkommen!Träningsmatch / Matchspel

Var tänkt som en träningsmatch mot Holmund P01-02. Nu visar det sig att de är osäkra om de får ihop en matchtrupp.
Tag med matchtröja samt annan t-shirt. Om det ej blir träning mixar vi lag och kör matchspel.
Om ni har svårt att ta er till Holmsund hör av er. Michael har 3 platser och Anders har 2 platser.


Intersport

Obbola IK har samarbetavtal med INTERSPORT. Det innebär att om man är medlem i Club INTER¬ SPORT så samlar man inte bara bonus till sig själv utan kan även stötta även sin förening Obbola IK genom sina köp på INTERSPORT.

Ett enkelt sätt att stötta vår förening utan någon arbetsinsats.

Utöver att medlem får 2-6% av de årliga inköpen så kan Obbola IK
dessutom få 3% i kickback på allt du köper. Din egen bonus kommer hem i brevlådan en gång per år och föreningens bo¬nus går till föreningen. Dubbel nytta alltså!

Om man redan är medlem loggar du in på www.intersport.se och lägger till din förening Obbola IK under Mina uppgifter.
Du som ännu inte är medlem väljer att registrera dig som Ny kund, och vä¬ljer då samtidigt din förening.
samling till träning mån 18.10

VI samlas OMBYTTA och KLARA kl 18.10 denna måndag. Kom I TID. Detta för att prata och diskutera söndagens match.
Vi tränare vill att alla spelare kommer och är ombytta och klara i omklädningsrummet 18.10- Tränarna


Umcupen 2016?

Finns Intresse att spela UmeCupen detta år. Helgen 8-10/4.
Sista anmälningsdag på lagsidan är den 28/2.
Om man spelar fotboll har inga serier börjat ännu detta datum, väljer man hellre att träna fotboll så anmäl dig ej till Cupen. Det behövs minst 1 målvakt och 10 utespelare som säger ja för att vi skall anmäla ett lag. Anmäl så fort som möjligt!


Fotboll för 02?

Det kommer finnas möjlighet för de 02 som vill spela fotboll i Obbolas regi denna sommar 02-04 ( positivt för innebandyn gällande kondition!!)
Föräldramöte med detaljer kommer ske den 24/2 kl 19.30 på Brovallen. Åk gärna dit och lyssna på förslaget och ställa frågor. Fantastiskt rolig nyhet!!!


Anmälan till match tors 14

Väldigt få spelare anmälda till torsdagen. Anmäl senast i kväll så vi vet hur många spelare vi har till match viktigt då vi har många skadade och förkylda. Detta för att se om vi ev måste låna in någon spelare.


Anmälan till match tors 14

Väldigt få spelare anmälda till torsdagen. Anmäl senast i kväll så vi vet hur många spelare vi har till match viktigt då vi har många skadade och förkylda. Detta för att se om vi ev måste låna in någon spelare.


Info paradiscupen 2016

finns nu under bilder och filer


ingen träning 29/11

Hallen är uthyrd pga av basketmatch denna tid


Föräldrafest

Föräldrafest!
Nu är det snart dag för oss att ha trevligt tillsammans samt att dra in pengar till lagkassan.
Den 21 november ses vi.
Plats : Segelbåthamn
16.30-18.00 kommer barnen och får mat och ha kul en stund tillsammans
18.30 serveras fördrink till de vuxna och festen dra igång!
Pris: 250:- för vuxna och 95:- för barnen. Pengarna sätts in på lagkontot senast den 16 november. Skriv från vilken familj pengarna kommer ifrånPåminelse medlemsavgift

Några har fortfarande ej betalat in medlemsavgift. Kanon om ni kunde åtgärda detta. Det syns i lagkassan vilka det gäller....


påminnelse - beställning delik

ang försäljningen
Gruppens gruppkod: 419624 (anges när deltagarna skapar sina konton i mobilappen)

Er leveransvecka för produkterna: v49 2015

Beställ produkterna senast: måndagen 2015-11-16 klockan 18.00 (2 veckor innan din leveransvecka). Sent inlämnad beställning kan fördröja er leverans i flera veckor


Arbetslista för matcher- fika

Finns nu under bilder /filer. Kolla noga när ni är ansvariga och för vad så det blir rätt till match. Vid frågetecken kontakta Jörgen Jensen eller byten


Hallå innebandyledare!

Klubbnyhet.

För en del har säsongen redan börjat och övriga lag kommer igång inom kort! - Läs mer


Regler om innebandyglasögon

Klubbnyhet.

Svenska innebandyförbundet har beslutat att från och med säsongen 2015-2016, är det obligatoriskt för B-licensspelare (spelare född år 2001 eller senare) att bära skyddsglasögon i tävlingsmatcher i innebandy.
- Läs mer


Paradiscupen

Vi kommer att anmäla ett lag till Paradiscupen då vi fått in tillräckligt med anmälningar..

"Tränarna uppskattar ännu en mysig helg med godluktande ( uppstått sista 2åren) killar på golvet i en kall skola".....Dock är det värt allt att få väcka upp 14-15 åriga killar kl 06.00 en ledig dag.......innebandyfest 21/11

Påminnelse om intresse för gemenskap och intjäning av pengar till killarna. Anmäler gärna eller avanmäl er så festkommittén vet huruvida det finns intresse. Anmälan / avanmälan görs i schemat som till match


ang försäljningen

Gruppens gruppkod: 419624 (anges när deltagarna skapar sina konton i mobilappen)

Er leveransvecka för produkterna: v49 2015

Beställ produkterna senast: måndagen 2015-11-16 klockan 18.00 (2 veckor innan din leveransvecka). Sent inlämnad beställning kan fördröja er leverans i flera veckor.Innebandyfest

Föräldrafest!Nu är det dags att umgås under mer avslappnade former för oss föräldrar och samtidigt dra in en slant till lagkassan. Den 21 november bokas för detta evenemang. Tid, plats och kostnad kommer inom kort. Vi vill att alla anmäler sig om de kommer eller inte har möjlighet att närvara.

Anmäl på hemsidan i schemat..Skriv gärna så fort som möjligt om datumet ej fungerar


Lagfotografering

Torsdag den 15/10 är det dags för ALLA lag att fotograferas.
Tider för fotografering:
18:50-19:00 P00-02 ( väntar på besked om vi får träna efteråt)
Vi har två timmar på oss att fotografera alla lag så viktigt är att alla lag är ombytta till kompletta matchställ och redo i tid.
Utlåningsmaterial

Vi i OIK kör nu en kampanj med målet att skapa en utlåningsbank med material att kunna erbjuda barn/unga som inte har råd men som vill spela.
Därför har vi nu från Innebandysektionen gett ALLA lag i uppdrag att kolla igenom alla förråd och skåp där hemma och samla in:
- Inneskor, Klubbor, blad och ev annat material så som innebandyglasögon.

Detta material samlas in under fotograferingen den 15/10
Låt oss som klubb nu se till att samla in gott om välfungerande material att ha för utlåning. Vi är en klubb där ALLA skall ges möjlighet att få spela och ha kul.Försäljning OBS!

Nu har det kommit produkter för försäljning.
1. Det finns säljpaket från delikatesskungen gällande Salami, Ost och choklad. Där tar man upp beställning och levererar vid senare tillfälle. Återkommer med datum för sista beställningsdag.
2. Det finns även plastpåsar som killarna säljer direkt vid dörr. Det är ungefär 27 förpackningar per person. Ibland har folk dåligt med kontanter så för de killar som har swish kan det underlätta. Killarna är nu så stora att de kan gärna gå ut och sälja ex 2 och 2. Motivera killarna med att det är för att de skall ha råd att spela innebandy och fara på turneringar etc.

Lämpligt tillfälle att hämta säljpaket och påsar är i kväll före, under eller efter träning eller slå en signal till Patrik Trädgårdh om det ej fungerar tel 070-641 22 33. Adressen till säljpaketen och påsar är södra Obbola vägen 47.

God säljlycka!!


Seriematcher

Nu är kalendern uppdaterad med seriematcherna för säsongen. Kolla dock varje vecka då det ibland kan ändras tid och dag. Sista matchen är troligast rätt men vi är inte helt säkra, troligast inlagd fel i matchkalendern


Beställning overaller

På Torsdag är det tänkt att beställningen av Overaller skall göras. Fyll därför i om ni vill beställa en lag overall eller inte. Gällande storlekar har de flesta killarna redan kollat storlek och det finns uppskrivet, utan det handlar om ett ok från er föräldrar. Troligast även klart med sponsring på overallerna som kommer gå till lagkassan om vi blir tillräckligt många.

2. Påminner även om att skriva in i schemat om er son har för avsikt / möjlighet att spela paradiscupen. Detta för att säkerställa att vi skall kunna anmäla ett lag.

3. Inom kort kommer beställningsmaterial för Salamikorvar, chocklad samt cheddarost att komma. Även försäljning av plastpåsar kommer att ske. SÅ förvarna alla nära och kära att nu kommer perfekta julklappar....


Glasögon

Ny regel för i år är att alla B-licens spelare (födda -00 eller senare) skall använda godkända skyddsglasögon vid matchspel. Detta gäller hela säsongen och gäller även när 00:or fyller 16 år.
Vi ledare tycker att det är lika bra att alla köper glasögon nu och även tränar med dessa. Om man tränar utan glasögon och sedan ska ta på dessa bara vid match så kan dom ju bli ett hinder och det är ju aldrig bra


Protokoll

- Från sista föräldramötet finns under bilder och filer.

Vi är nu anmälda till röda cupen


Föräldramöte i Innebandy

Då har precis årets spännande säsong startat. EN säsong där vi har flyttats upp högt i serierna. VI kommer att hålla föräldramöte Torsdagen den 24/9 kl. 20.15 dvs efter träningen. Viktigt att alla spelare har representation dvs mötet är obligatoriskt,,,,Vi träffas i ingången till SCA.....


Umeå FloorballCUp

Vi är anmälda att deltaga i den stora Floorball turneringen i Umeå 2-4 oktober. Kom ihåg att anmäla er så fort som möjligt på hemsidan om ni kan deltaga. Sista datum för anmälan den 23/9. Det går inte att efteranmäla spelare till Cupen...


Innebandyträning

Då var det dags att börja med årets säsong i Innebandy. Då vi ej vet vilka tider ännu som vi fått samt att flertal spelare spelar fotboll ännu, kommer vi att börja med 1 ggr/vecka. FÖrsta träningen kommer att ske tisdagen den 1/9.

Om någon spelare har fotbollsträning på tisdagar ( flertal lag) så är det bara att hoppa in när det finns möjlighet.

Varmt välkomna alla spelare till årets säsong.


Återlämning av Tröjor

OBS! Obbola IK vill ha igen alla tröjor för att se över beståndet samt att vi får komplettera storlekar till kommande säsong. Tröjan måste vara återlämnad senast den lördagen 4/4.

Lämna den till tränare Michael, ( Ni kan komma in med den, lägga i postlådan eller hänga i en kasse på dörren)

Adress Hyggesvägen 10 ( nära skolan)
MVH Tränarna


Uppdaterat arbetsschema

Uppdaterat arbetsschema finns nu under Bilder och Filer. Några mindre justeringar är gjorda


Lagfesten tyvärr inställd

Tyvärr är lagfesten med föräldrar och barn inställd den 7/2 pga för få anmälda. Det kommer att göras ett nytt försök lite senare under säsongen, hoppas ni har möjlighet att komma då.


Ett stort grattis till bronset

Med en stor kämpainsats och ett ännu större hjärta bärgade våra killar i P01/02 en fantastisk 3 plats i P01 Paradiscupen 2015. Utöver detta var alla killar exemplariska lagkompisar och underbart trevliga mot varandra mellan matcherna på ledig tid.

Stort Grattis önskar vi tränare

Ett stort Grattis killar


föräldrar oc spelarfest

Nu händer igen!!
Festfixarna bjuder härmed in samtliga vuxna, spelare med syskon och ledare till en lagmiddag.
Middagen är uppdelad i två delar.
Först äter ungdomarna och när dom åkt hem äter de vuxna.

Plats: Förmansvillan
Datum: 7 februari
Tid: På eftermiddagen och kvällen. Exakt tid kommer senare.
Anmälan: Senast 18 januari.
Hur: Anmälan gör ni via mail till Kristina Åhs ( kicki.ahs@gmail.com) I mailet skriver ni in hur många ungdomar resp. vuxna som kommer.
Vem: Föräldrar, ledare, killarna som spelar i laget + syskon.
Pris: Ungdomar 95:-/st., vuxna 295:-/st.
Meny: Middag med dryck samt efterrätt till ungdomarna.
Fördrink, middag med 1 dryck samt efterrätt till föräldrar ingår.
Dryck köpes på plats för 25:- per öl/cider eller glas vin.
Vinst: Allt överskott går oavkortat till lagkassan.
//Festfixarna

Kristina ÅhsKöra paradiscupen

Hej Vi gör om fråga om det finns någon som kan köra till och från någon match på Paradiscupen. FYLL i under respektive match OM ni har möjlighet att köra. Fyll även i hur många som ni har möjlighet att köra. Gör detta i kommentars fältet. Får vi inte ihop tillräckligt med platser tar vi bussen....


Information Paradiscupen

Information gällande Paradiscupen finns nu att läsa under bilder och filer


Ansvarslista Fika 2014-2015

Är nu uppdaterad och ligger under bilder och filer


Info

1. Påminnelse om att betala in pengar till lagkassan för de som skall med till Paradiscupen.
2. I år på paradiscupen kommer det bli Michael och Anders som ansvarar. Peter åker med annat flicklag ( kommer vissa matcher) så det vi undrar om är om vi skall åka buss eller bil mellan matcherna? Finns det någon förälder som kommer finnas där under cupen och skulle kunna köra mellan matcherna? man kanske kommer 1 dag och kör osv,,,Jag lägger upp en anmälan på "söndagen den 4" så kan man skriva där om man kan. Det behövs inte så många ca 2 stycken till varje match, men annars så tar vi bussen.
3. matcherna som vi ansvarar för i fik mm finns nu på hemsidan under Bilder / flikar
4. Mer info om Paradiscupen kommer inom kort


Avgift Paradiscupen

Alla spelare som skall med på Paradiscupen måste betala in spelaravgiften. Avgiften är på 750kr per spelare. Men som det beslutades om på föräldramöte betalar de spelare som skall delta 500 kr var. Sätt in dessa pengar på lagkontot så pengarna finns där senast den 13/!2 så vi kan betala spelaravgifterna.


Paradiscupen

Våran tanke om att åka till Sundsvall och deltaga i Ankarspelen har grusats. Detta eftersom speldatum är ändrat och ligger först i slutet av April vilket gör att det krockar med Fotbollssäsongen. Därigenom kommer vi att åka iväg till Ö-vik och deltaga i Paradiscupen. Anmäl på Hemsidan om ni har möjlighet / vill deltaga. Turneringen pågår 2-4 januari. Detta gör även att vi nog måste sätta fart för att öka intäkterna till lagkassan då lagavgift skall betalas inom en snar framtid ( 15/11)
Sista anmälan om man vill deltaga är den 8/11 på Hemsidan.


Till Lagföräldrarna / alla

Hej Lagföräldrar ( Föräldrar till Teo och Mosawer)

Alla lag som spelar i Obbolas färger kommer att ansvara för hallvärd och fiket, laget ansvarar för alla matcher som spelas det datumet som man är tilldelad. Den kompletta listan för resten av 2014 finns nu under bilder och filer (Ansvar Olasjöhallen HT 2014).
Fördelningen av antalet tillfällen varierar, men kommer att kompenseras upp efter bästa förmåga under VT 2015.

Likaså ansvarar varje lag att säkerställa att inga ändringar har skett gällande matcher under dagen.

Gå in på Umeå Kommuns lokalbokning och välj Olasjöhallen, då ser ni hur bokningarna ser ut under just er dag.

Listan som vi har visar matchstart för resp. match. Vi strävar efter att ha fiket och Olasjöhallen bemannad från ca 30 minuter innan första match, fram till dess att slutsignalen blivit blåst i sista matchen för dagen.

Har ni frågor kring detta, kontakta Patrik Sarri tel. 070-2541535

matcher

2014-10-19
Pojkar


PÅminelse

Anmäl så fort som möjligt om du kan spela på tisdag och onsdag. De som blir uttagna till respektive match meddelas på måndagens träning. Därigenom viktigt att ni anmäler er omgående.


Träningsvecka

Under v 42 ökar vi tempot....
Måndag träning
Tisdag Träningsmatch
Onsdag Träningsmatch / Träning
Fredag Spelteori + träning
Lördag Träning, Teori, Träning + teambuildning
Söndag Seriematch, Träning, Träning

Om du är skadad eller lite krasslig vill vi gärna att man är med på Spelteori samt kvällsaktivitet. Man kan gärna komma på träningarna och hjälpa till att värma målvakter mm.
Vi vill gärna att alla spelare kommer!!


Välkomna till en helg fylld med kul innebandy och kanske lite överraskningar......


Träningsvecka

Under v 42 ökar vi tempot....
Måndag träning
Tisdag Träningsmatch
Onsdag Träningsmatch / Träning
Fredag Spelteori + träning
Lördag Träning, Teori, Träning + teambuildning
Söndag Seriematch, Träning, Träning

Om du är skadad eller lite krasslig vill vi gärna att man är med på Spelteori samt kvällsaktivitet. Man kan gärna komma på träningarna och hjälpa till att värma målvakter mm.
Vi vill gärna att alla spelare kommer!!


Välkomna till en helg fylld med kul innebandy och kanske lite överraskningar......


Återigen påminnelse

1. Kom ihåg att träna i matchkläderna i morgon för killarna....
2, Återigen Garderoben det fattas 3 platser, 2 som inte tagit någon, som jag kommer sätta ut om man inte valt den 1 oktober. Men då fattas det ändå 1 person, finns det någon frivillig som kan tänkas ta den tiden. Kanske kan man byta så 2 föräldrar till samma barn kan ta samma tid?
Vi tränare har inte möjlighet då vi kommer ha innebandy hela helgen och tränar under denna tid på kvällen...
Så finns det någon som kan ställa upp, samt ni som ej valt tid välj....


lagfotografering

Hej

på måndag när vi har träning, kommer vi tyvärr bara kunna träna på halvhall. DOCK är det otroligt viktigt att killarna tränar i full matchmundering eftersom vi kommer fotograferas under träningen, dvs tröja, shorts och strumpor....


Innebanyinformation

1. Fortfarande saknas personer till Garderoben. Fredag fylls tider på automatiskt. Boka tider omg.
2. Innebandy avgift 600 kr måste betalas in till lagkassan denna månad. Märk vem som betalar.
3. Protokollet från föräldramötet finns nu under bilder och filer, läs igenom det, speciellt ni som ej kunde medverka.


Garderobier

Vi har även i år lyckats få ett bra arbete för att säkra en stor del av säsongens kostnader. Detta även i år som Garderobier på Universum den 18 oktober. Anmäl er på hemsidan vilka tider ni kan stå där. Vi måste fylla alla pass. Mer information på Föräldramötet.

Med största sannolikhet kommer det under denna helg även bli träningshelg för killarna, vilket vi uppskattar om man inte åker i väg denna helg.


Föräldramöte i Innebandy

Då var det dags att starta upp säsongen 2014-2015 i Innebandy.

Föräldramöte kommer att ske onsdagen 17/9 kl.18.00 på SCA i Obbola. Vi samlas i entrén någon minut före. VI vill att någon förälder till varje barn deltager.


Innebandyavslutning

Vi avslutar säsongen med lite kul på megazone Onsdagen den 23/4 kl 19.30.
För de som vill samåka träffas vi på Olasjöhallen 19.00

Välkomna


UmeCupen

Dags att anmäla om ni kan medverka på paradiscupen eller inte.
Sista dag för anmälan att ni kan medverka är Fredagen den 21/3. Detta för att vi sedan måste skicka in spelaranmälningarna....


Ingen träning sportlovet.

Eftersom vi brukar vara så få som tränar på sportlovet så ställer vi in träningarna V10. Vi samlas åter måndagen V11studiebesök mån 24/2

Eftersom vi vill att killarna skall fortsätta utvecklas och se bra innebandy har vi ställt in träningen måndagen den 24/2. Istället samlas vi vid Olasjöhallen 17.50 och åker sedan i samlad trupp till Excel arena där vi ser derbyt mellan Iksu och Dalens damer. Det är ett stort derby med lite happnings.....Anmäl på hemsidan så vi vet hur många som vill följa med. Vi har 15 st platser i bilarna, om det blir fler spelare än så kan vi behöva någon förälder som följer med och kör. Skriv in på hemsidan om ni har möjlighet.
Hoppas alla följer med på en trevlig kväll med Innebandy spelare i Världseliten........


Fikaförsäljning 23/2

Hej Då vi ej fått något besked vad som gäller hallvärd + fika i Storsjö, men vi antar att vi ej får sälja där, har vi beslutat att vi står över denna dag. Dock tror vi att vi kommer behöva personal till Match sekretariatet..


Representant klar

Patrik Trädgårdh har blivit våran representant i innebandystyrelsen i OIK. Detta möjliggör att vi kan fortsätta som planerat.Frivillig behövs!!!

Inom Obbola IK har respektive sektion ett delegerat ansvar för den verksamhet som skall bedrivas inom sektionen.
Vid ledarträffen den 9 november diskuterades frågan och alla var eniga om att en avgörande förutsättning för att verksamheten i sektionerna skall kunna bedrivas, är krav på att sektionerna representeras av minst en ledamot från varje lag med verksamhet inom föreningen.
För att sektionsarbetet ska fungera måste vi fördela arbetsuppgifterna på fler individer. Om vi är många som hjälps åt så behöver inte var och en göra så mycket.
Styrelsen för Obbola IK har därför beslutat att, för att få anmäla lag för träning eller tävling, skall respektive lag fr o m 15 januari 2014 vara representerat med minst en person i innebandy- respektive fotbollssektionen. Ledarna för respektive lag ansvarar för att dessa utses och informerar valberedning och respektive sektionsordförande.
Även om behovet är mest akut i dessa sektioner behövs naturligtvis samma engagemang i samtliga se


Fikalista köst 2013

Fikalista för hösten finns nu upplagd under Bilder och Filer som - Fikalista 2013.


Protokoll föräldramöte

Protokoll från föräldramöte säsongen 2013-14 finns nu under bilder och filer


Träningshelg i Innebandy

Under kommande helg kommer vi att köra i en träningshelg för killarna. Bra om man kan vara med på så mycket som möjligt.
Innehållet under helgen och tider kan justeras senare under veckan, och något litet kan tillkomma. Vi samlas ombytta och klara 17.50 Fredag kväll på Olasjöhallen. Lördag fm ser vi Obbolas A-lags match i utbildningssyfte. På em har vi träningsmatch mot GUIF och på söndagen har vi teori mitt på dagen och senare på em träning och avslutar träningshelgen på Måndag em. Varmt VÄlkomna, påminner även om Föräldramötet.


Inställd Träning

Ingen träning Onsdag den 25/9.
Måndagsträningarna kommer förlängas från 20.00 till 20.15


Föräldramöte

Föräldramöte för innebandysäsongen 2013-2014. Vi vill att någon förälder från varje spelare deltar.
Datum: Onsdag 2 Oktober
Tid: 20.00
Plats: På SCA Fabriken.
Vi samlas vid ingången


Innebandyträningar

Vi har fått tiderna för säsongens träningar och det är måndagar 19-20.15
och onsdagar 17:30-18:30. Vi startar med dom tiderna på måndag 23/9


Dax att damma av klubban!!!!!!

Då var det dags att köra igång den här säsongens innebandy. VI kör igång 1 ggr/veckan medans fotbollen är som mest aktiv. Vi tränar söndagar mellan 16.30-18.00. Nya tider kommer senare. Vi kommer även att ha ett föräldramöte när vi fått våra vintertider. Varmt välkomna alla gamla och nya spelare.


Säsongsavslutning

Då skulle vi tränare vilja tacka för denna fantastiskt roliga säsong. Killarna har skötts sig fantastiskt bra och utvecklats positivt både på och utanför planen. Vi har genomfört ett positivt spel i serien och 2 otroliga väl genomförda turneringar.
Beröm gärna killarna.

Vi tänkte avsluta denna roliga säsong med att åka på Megazone och spela lite lazerdom samt att de får äta middag tillsammans. Detta kommer att ske Söndagen den 19 maj. Vi samlas vid Olasjöhallen 16.00 för avfärd. Det kan tänkas att vi kan ev behöva 1-2st chaufförer. Om ni har möjlighet lägg så fall in om ni har möjlighet på lagsidan, så kontaktar vi er vid behov på Lördagen.

För att veta hur många mat vi skall beställa samt att kolla så vi har bilplatser till alla, så anmäl er på lagsidan senast Fredag den 17 kl. 21.00

Med önskan om en Trevlig Kväll och en skön sommar inför höstens nya bataljer.
MVH Francesco, Anders, Peter och Michael


Matchtröjor _ OBS!!!!Viktigt!!

Alla spelare måste lämna in sin matchtröja detta för att dessa skall avändas av ett fotbollslag vars tröjor blivit försenade. Lämna dem antingen på Torsdagens fotbollsträning till Michael före träningen i Holmsund eller kom och lämna de på Hyggesvägen 10. Ni kan lägga den i postlådan om ingen är hemma. Viktigt att alla gör detta och senast Söndag kväll. Detta för att de behövs på Måndagen.....


Protokoll Föräldramöte

Från onsdagen den 12/9 finns nu under fliken bilder och filer


Lagkonto

P01/02 Lagkonto är Handelsbanken
6257-451 589 548
Kassör Maria Hammarström


Gästbok
Jag anmäler. Fungerar ...
Anders Johansson (Obbola IK P01/02)


Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Stöd OIK
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-06-07
Besökare
82105
Genereringstid
0,1250 sekunder