Denna sida har upphört. Vår nya hemsida finns på www.obbolaik.se
   
 

Välkommen till SCA Arena - multiarenan i Obbola.
#scaarena

SCA Arena är unik i sitt slag. En plats för flertalet aktiviteter som styrketräning, trailrunning, längdskidor och boule men med störst tyngd på cykling.
På arenan hittas knattebana för de allra minsta, en av sveriges största dirtparker, helt nya cross countryslingor, arenaplan, teknikområde och bouleplaner.

SCA Arena är öppet dygnet runt och är helt gratis för alla. Men det går alldeles utmärkt att stötta projektet genom att bli medlem i Obbola IK.

Projektet har blivit verklighet med finansiering från främst Allmänna Arvsfonden, Umeå kommun och Idrottslyftet. Men även med bidrag från det lokala näringslivet.

 

Hitta hit

SCA Arena ligger på Harpsjöns friluftsområde, längs Anderssons väg just i utkanten av Obbola tätort, se kartlänk nedan.  Harpsjöns friluftsområde, används frekvent under sommarhalvåret av löpare, cyklister, gångare, motionärer, svamp- och bärplockare samt hundägare. Vintertid är det längdskidåkning, pulkåkning och andra friluftaktiviteter som gäller. Att friluftområdet sedan lång tid används av lokalbefolkningen är inget nytt, men sedan OIKs cykelsektion startades för ca 3 år sedan har en markant ökning av motionärer i området skett. Både av cyklister och fotgängare.

http://www.hitta.se/kartan?s=da7390a2

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida
Tjäna pengar-katalogen