Möte Prag

Inlagd: 30 april 2014, kl 07:11

Inför Pragresan ??

Tjeck Open

Jag har kontrollerat priserna på vad det skulle kosta att åka till Prag på Tjeck Open den 14/8-17/8. Det hela beror på hur många vi blir och vilken typ av transportmedel som vi väljer. Efter att ha pratat med Henrik Wilhelmsson i Dalen som har erfarenhet från turneringen. Han säger att det kostar ca 1000 kr för Hotell/Vandrarhem och 2500 kr i resa ToR. Därefter tillkommer det mat och dryck som varje spelare ska betala.
Dalen har lagt upp resan till Prag på lite olika sätt. För att ”storbussalternativet” ska vara lönsamt måste man fylla bussen. Ytterligare en nackdel är att resan tar ca 30 timmar.
Det billigaste alternativet är att köra minibussar från ”Rent a Wreck”. Räknar man med att man fyller en minibuss kommer den kostnaden att hamna på ca 1500 kr/ peson. Dvs busshyra, drivmedel och färja
Dalen reste ifjol med tåg till Stockholm, flyg till Riga och slutligen flyg till Prag. Det var det billigaste alternativet med flygresor.
Nere i Prag får alla ett armband där man reser fritt i kollektivtrafiken. Bussar och bilar blir stående under turneringen för att det är mycket smidigare att resa med kollektivtrafiken
Vi träffas måndag den 5/5 kl 2100 efter träningen och tar ett snack om hur ni vill göra. Kan ni inte komma meddela mig, Johan eller Stefan samt även vad ni tycker. Vill åka eller inte! Vilket färdsätt som ni föredrar.
//Tränarna genom Jörgen.


Tillbaka


Klockor   |  Iphone-skal   |  Muggar   |  Halsdukar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Stöd OIK
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-02-12
Besökare
140079
Genereringstid
0,0625 sekunder