Magsjukan däckade NHC

Inlagd: 18 april 2009, kl 14:35

Vi vaknade idag upp med att Jacob, Rasmus K, Mattias F och Erik hade fått magsjuka.

Nu gällde det att mana på övriga killar, det är de som skall göra det. Motståndet är Dream Team Kiev där vi kan räkna in spelare med minst 5 olika damasker och hjälmar. De har tidigare spelat bra men vi inriktar oss på att sätta press på deras lite långsamma backar.

NHC öppnar matchen fantastiskt. Kiev är inte ur zon under de första minuterna. Detta är en betydligt tuffare match fysiskt än den igår kväll. Trots det spelas hela matchen utan en enda utvisning och då skall man veta att det finns många tillfällen att döma tripping, slashing, mm. Man förstår att spelarna blir frustrerade, hur skall man spela?

Efter 1 per är det 0-0 trots att båda lagen har flera chanser.

Vi talar om att fortsätta att kriga på. Efter 5.48 kommer utdelningen när Isak lyckas få pucken sakta glidande över mållinjen på en retur från Teds skott. Resten av matchen krigar alla precis så bra som vi talat om. Med 15 sekunder kvar inträffar det som inte får hända. Kiev skakar fram två riktiga målchanser med Viktor i målet spikar igen. Sista skottet har han i tröjan liggande på mållinjen.

Nu väntar lunch, vila, lite promenad för att hålla igång och vi håller alla tummarna för att ingen mer blir sjuk och att någon av de sjuka kan komma igen.

Ikväll väntar tidig gruppfinal mot Triglav Kranj som idag slagit Zell am See med 3 – 1.

Dream Team Kiev – Nässjö HC 0 – 1 (0 – 0).


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-16
Besökare
295305
Genereringstid
0,0781 sekunder