Vinst borta mot jonstorp!

Inlagd: 9 november 2011, kl 22:17

Jonstorps IF-NHC 2-3

Vinst igen efter 3 raka förluster! Skönt att plocka poäng igen!

2 poäng borta mot jonstorp är bra jobbat efter matchbilden som blev. Jonstorp har blivit ett mer spelande lag än förra året, inte lika mycket slå och tackla.

Vi startar matchen på 4 femmor och tuggar på bra och det är jämnt. Jonstorp gör första målet men vi fortsätter jobba. Vi får ett PP som svesse förvaltar fint!

Andra perioden är svängig, slutar även den 1-1 efter mål i PP av svesse igen, härligt att se att svesse börjar stänka lite! 3 mål på 2 matcher.

Tredje perioden är mindre jämn än de andra då vi går ner på folk och jobbar på hårt. Skapar chanser men sätter inte dit dom tyvärr. jonstorp har sina chanser med men Adam spelar riktigt bra i målet, gör en kanonmatch för övrigt! Perioden slutar lika.

I övertiden så tar herr vit svart en utvisning och ger oss chansen att avgöra, Lånet Robin får sin chans att sätta avtryck i matchprotokollet och pressar in ett slagge i PP

Alla målen idag är i PP, gött att de börjar arta sig. måste ha ett bra PP om vi ska vinna jämna matcher! skönt med 2 pinnar idag och 17 poäng efter första omgången! Det ska vi vara jävligt nöjda med!


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
342528
Genereringstid
0,0781 sekunder