Matchresultat

Inlagd: 14 oktober 2009, kl 21:55

NHC-Ulricehamn IF 4-0

inför matchen: pratade om att vara tajta i spelet och bygga vidare på det possitiva vi hade sedan matchen mot motala men fortsätta trycka på när lägena gers. spela fysískt och vinna alla dueller som vi går in i och ta hela jobbet i backchekingen.

första perioden: börjar perioden bra med att första femman får ner pucken och skapar tryck på ulricehamn. 2.19 in och första bytet för tredjefemman får jeff pucken i egen zon och sätter pucken på jockes klubba. han får ett friläge och sätter pucken i krysset. skön start och viktigt för oss. vi spelar mycket bra i det defesiva spelet och låter inte ulricehamn få något stort tryck på oss. samtidigt skapar vi mycket framåt. går till periodpaus med 1-0 och känslan i laget är bra.

andra perioden: starta bra och skapar några bara lägen men blir lite långa i laget vilket gör att vi åker på några kontringar. gabbe gör några bra räddningar och försvaret håller bort ulricehamns forwards så vi kan ta bort andrapuckarna. sedan händer det något som jag tycker blir match avgörande. en ulricehamns spelare kommer fri med gabbe, sebbe åker ifatt och kastar sig och stöter bort pucken, tar den och åker över hela banan. hur trött som helst avlossar han ett slagskott i målvaktens vänstra hörn och vissar att han är mannen med C:et på bröstet. vi går till paus med 2-0.

tredje perioden: tycker vi spelar väldigt smart och ställer oss inte i några jobbiga situationer. spelar enkelt och är rädda om linjerna. fredik T dumpar ner pucken och gresell åker efter, får tag på pucken och gör mål. nu känns det tryggt och vi lirar med goda marginaler. john bjuder publiken på en fin prestation i anfallzon och ger jeff öppet mål och sista spiken i kistan är inslagen.

sammanfattning: tycker killarna gör en grymt bra match och följer min och nisses matchplan på ett mycket bra sätt. vi spelar som ett lag i 60 min och bjuder inte på något. vi vinner mycket rättvist och idag var vi numret för stort för ulricehamn.

+++ laget nässjö hc.alla slet för varandra
++ sebbe och hans prestation i andra perioden
+ mattias A för hans backspel han var en klippa i försvarspelet idag.
///mvh johan k

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
340789
Genereringstid
0,1719 sekunder