Matchresultat

Inlagd: 6 februari 2008

NHC-Motala AIF 7-5

1:a perioden
Första perioden inleds olyckligt med två Motalamål varav ett är ett riktigt otursmål som tur är reducerar vi direkt genom en bra prestation av Jeppe som tar väge förbi köksvägen o lägger in en isare i bortre. Ingen bra period där vi saknar det initiativtagande och försvarsspel som krävs.
2:a perioden
Nu visar vi vilken skillnad det egentligen är på oss och Motala. Pucken får gör jobbet och vi spelar med bättre försvarsspel och Motalas giftiga kontringar från första ser man inte skymten av. Fler bra prestationer och bra avslut bäddar för periodseger med
5-0!
3:e perioden
Tyvärr verkar det på många spelare som att matchen redan är avgjord inför tredje perioden och vi spelar huvudlöst i försvarszon, försvarsspelet och tålamodet är som bortblåst de första 10 minutrarna och Motala får komma ikapp till 6-5. Efter Motalas 6-5 mål händer dock något, helt plötsligt återvänder lugnet i laget och i spelet. Vi skapar anfall igen och det hela avslutas av Pontus som på pass av Anton får avgöra denna viktiga match med sitt andra mål på 2 matcher. Vilket radarpar som nu fixat slutresultatet två matcher i följd!

Sammanfattning:
Vi gör en bra period och det räcker till seger. Första femman leder laget denna afton och Podde som tagit över kaptensrollen gör en kanonmatch återigen. Bakåt gör Roy och Jeppe en bra insats men även framåt då de bidrar med hela tre mål! Nu laddar vi batterierna inför Tibro borta där vi söker revansch efter säsongens värsta plattmatch där sist!

#13

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-11-05
Besökare
334429
Genereringstid
0,0469 sekunder