Matchresultat

Inlagd: 27 januari 2008

Vimmerby Tigers-NHC 6-3

1:a perioden
Redan efter 4 minuters spel gör vi 0-1. dessvärre dömer den för dagen ouppmärksamme domaren bort målet för spark.(Detta trots att den sparkade pucken tar en motspelare och därefter in i mål.) Så gör istället Vimmerby 1-0 efter ett misstag där forward inte täcker upp för back som gjort en offensiv raid. Sedan kommer 2 ytterligare mål som ett brev på posten och det tar inte mer än 1,5 minuter för Vimmerby att skaffa sig en 3-0 ledning utan att på något sätt föra spelet.
2:a perioden
Vi repar mod och försöker så gott det går men nu har Vimmerby fått igång sitt passningsspel och de kommer igenom försvaret gång på gång med bra passningar. Högberg gör några riktig bra räddningar. Så lägger Melin lägger ett långpass som studsar över vimmerbybackens klubba rakt till en fri gresell som inte gör något misstag i avslutet. Här tänds hoppet för en kort stund men Vimmerby kan kort därpå göra 4-1 efter en inövad tekningsvariant där vi går bort oss.
3.e perioden
Vi försöker och stundtals känns glöden igen från Linköpingsmatchen hemma förra söndagen, dessvärre är det för få som glöder och för sällan. Vimmerby tillåts gå ifrån till 6-1 innan vi vaknar till och gör två tröstmål genom Kimmy och Bohman.

Sammanfattning
Vimmerby spelar med ett för kvällen bra passningsspel och orutinen skiner tyvärr igenom hos oss vid ett flertal tillfällen då vi går bort oss i spelet utan puck. Det får vi jobba på till nästa match då Västervik står för motståndet!

#13

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-11-05
Besökare
334425
Genereringstid
0,0625 sekunder