Matchresultat

Inlagd: 24 januari 2008

Mjölby-NHC 5-0

1:a
Vi startar lite trevande men alla vill väldigt mycket. Efter en stund kommer vi in i spelet och får tryck i deras zon men då Mjölby får sitt första PP så utnyttjar man det direkt genom Ulf Söderström och uppförsbacken är ett faktum. Mjölbys andra mål får skyllas lite på otur då en klubba går av i ett avgörande läge och vi blir fastcheckade med ett mål som följd, ännu mer uppför.
Tredje målet är en riktigt fin soloprestation av mjölbys nyförvärv för kvällen som lurar skjortan av 2 spelare och sätter pucken. Vi går till periodpaus lite smått frustrerade över Mjölbys maximala utdelning.
2:a
Vi går in till perioden med inställningen att hitta tillbaka till matchplanen vilket vi också gör. Perioden är jämn men närmast mål är vi då Tobbe gör en soloraid i BP och skjuter i ribban.
3:e
Vi ändrar lite i femmorna och Viktor kommer in istället för Bertilsson. Högberg går in i målet då Henning blivit axelskadad. Perioden är jämn men både 4-0 och 5-0 kommer efter dålig markering i egen zon där mjölbyspelaren får prickskjuta från slottet. Återigen så utnyttjar Mjölby sina få chanser maximalt.
Vi lyckas inte få hål på Mjölbys målvakt då deras försvar är tajt och väldisciplinerat. Det märks att de har slipat på formen inför stundande kval.
Calle knäskadas efter en närkamp och kliver av.

Sammanfattning
Vi kommer inte riktigt upp i samma klass som mot LHF och det straffar sig mot ett lag som Mjölby. Vi gör ingen dålig match men vet att vi kan bättre. Vi föll lite på eget grepp då vi ville mer men tänkte mindre ute på banan. Nu är det upp till bevis på söndag då vi möter Vimmerby borta. Då ska vi ta två poäng!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-11-05
Besökare
334425
Genereringstid
0,0625 sekunder