Matchresultat

Inlagd: 12 januari 2008

NHC-Nittorp IK 1-4

1:a
En jämn period där vi står för puckinnehavet men Nittorp för de vassaste chanserna. Båda målvakterna briljerar
2:a
Vi saknar den rätta glöden på flera spelare och det märks ute på banan. Vid flera tillfällen förlorar vi pucken på fel ställen och Nittorp får kontra gång på gång. Första baklängesmålet är dock ett slagskott som oturligt slinker in. Sedan följer ett mål där missförstånd i försvarsspelet öppnar för forne TAIF spelaren Mattias Pettersson att helt obehindrat spela fram till 0-2. Sedan har vi ett friläge genom #13 som snor pucken av en ouppmärksam Nittorpspelare men målvakten räddar. Här kunde matchen ha räddats men när samme Mattias Petterson sedan i PP får vandra helt omarkerad in från hörnet och sätta 0-3 så punkteras matchen.
3:e
Vi gör några förändringar i laget och Kimmy kommer in. Direkt visar han att inställning är 90% i ishockey och i ett PP kan han välförtjänt sätta en retur och reducera. Därefter tar vi ut Högberg bara för att halvminuten senare kunna se en nittorpspelare lägga pucken i mål till 1-4.

Sammanfattning
Vi gör ingen bra match och har förtvivlat svårt att komma in på mål och får avsluta utifrån. Nittorp är inget lag med riktig spets men vinner ändå välförtjänt genom att visa upp en bättre vilja och försvarspel än oss i dag.

#13

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-11-05
Besökare
334430
Genereringstid
0,0625 sekunder