Matchresultat

Inlagd: 6 januari 2008

Västervik IK-NHC 7-3

1:a
Vi inleder fysiskt och har friläge redan i andra bytet men sedan tar VIK över perioden och kan göra 1-0 på ett brutet uppspel från vår sida. VIK hinner även med 2-0 innan Anton reducerar med en stenhård isare i bortre. Därefter gör VIK 3-1 men vi ger oss inte utan reducerar ytterligare en gång genom Martin Lövgren. Tyvärr så gör VIK snabbt efter detta målet 4-2 och där går luften ur oss lite de tillåts även göra 5-2 innan perioden är slut.
2:a
Vi repar mod i oss själva och har som mål att spela rakare hockey det lönar sig och perioden blir mycket jämnare med ett litet övertag från vår sida. Perioden slutar 1-1 efter ytterligare ett mål av Anton Fransson framspelad av Kimmy Sandberg.
3:e
Perioden rycks sönder av mängder av utvisningar, mest på oss. Detta gör att den sista anstormningen för att ta en pinne misslyckas och vi förlorar perioden med 1-0

Sammanfattning
Vi spelar med övermod i första perioden och ett lag som Västervik straffar oss direkt på detta. Från och med andra perioden kommer vi in i det "vanliga" spelet mer och mer, då förändras också matchbilden till vår fördel. Anton var glödhet i matchen och gör välförtjänt två mål. Nu gäller det att ta med spelet från andra perioden till Onsdagens Publikmatch mot Nittorp!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-11-05
Besökare
334428
Genereringstid
0,0625 sekunder