Matchresultat

Inlagd: 10 december 2007

NHC- Motala AIF 4-2

1:a perioden
Perioden är jämn och splelas i relativt lågt tempo från båda lagen. 11:24 kan vi dock ta ledningen då Kimmy och Patrik kommer två mot en Motala Back. Kimmy tar hand om avslutet själv och sätter distinkt 1-0 vid första stolpen. Vi utökar ledningen 16:36 in i perioden då Bohman sätter 2-0 efter pass från Robin. Tre noll målet är en delikatess där fyra spelare är inblandade. Uppspel kommer från back rakt upp i mitten till Bertilsson som skarvar till Anton som sedan passar Sebbe som gör en något ofrivillig spinfint på målvakten och lägger in den mellan bena på backhand. Hittills en jämn period där vi lyckas utnyttja chanserna bättre än Motala.

2:a perioden
Vi inleder inte alls med samma pondus som i de första bytena i första perioden och när vi inte är beredda så gör Motala sitt reduceringsmål efter individuellt misstag i egen zon. Perioden är fortsatt jämn men när Motala får spela 5-3 efter utvisning av Bohman och Roy kan de reducera ytterligare och nu var det plötsligt match igen.

3:e pereioden
Vi startar bättre än Motala och nu spelar vi ok igen efter att ha gjort en sämre 2:a period. Motala tilldöms straff felaktigt men Gabbe spikar igen mot Motalas bäste spelare nr. 22. Sedan sätter Lövgren spiken i kistan med 4-2 som vi trots många boxplay på slutet lyckas hålla matchen ut.

Sammanfattning
Vi gör ingen bra match men kan trots detta vinna denna viktiga tillställning med 4-2, starkt! Domaren tar på tok för många utvisningar vilket rycker sönder spelet för båda lagen. Gabbe fortsätter stabilt i målet och det är härligt att se att självförtroendet har återvänt i laget.

Nu siktar vi på att göra en kanonmatch i årets sista hemmamatch mot Vimmerby på Onsdag!

#13

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
340284
Genereringstid
0,0938 sekunder