Matchresultat

Inlagd: 14 november 2007


Robin målar igen
Nittorp IK-NHC 4-4
skott(30-33)


Vi åker hem med en poäng men känner att det borde vara två. Vi har ledningen tidigt i matchen med 4-0. Sedan får de turligt ett reduceringsmål innan första pausen. I andra perioden spelar vi inte bra utan har för långa byten och laget blir långt.
Jag tycker det är här vi tappat en poäng. De får göra två mål på kort tid och när vi leder med bara ett mål helt plötsligt så blir vi aningen stressade och börjar förlora många närkamper. Sista perioden blir en rätt nervös historia från båda lagen och det är först de sista sju minuterna vi kommer in i det igen men vi lyckas inte få in en vinnarpuck.
Tillbaka till första perioden så gör vi mål på deras passiva och generösa försvar. Två mål av Robin, ett mål av Jesper 5-3 och ett av Kimmy som håller sig framme.
Kul att se att målskyttet nu lossnat för Robin igen.
I detta läget kändes det väldigt bra och på något sätt tappade vi nog sedan respekten för att motståndet skulle kunna komma tillbaka efter den smakstarten. När de sedan kröp närmare oss så blev det svårt att takta om till ursprungsspelet, vilket vi ändå blev tvungna till. Besvikelse är den första känslan men vi fick ändå en poäng med oss hem mot seriefyran på bortais.

Nu får vi ladda om till söndag, idag var det många som såg ut att alltför tidigt i matchen gå på reservkraft.

Vid pennan
Johan cardell

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-05-18
Besökare
340286
Genereringstid
0,0791 sekunder