Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Tack Och lite info

Inlagd: 23 januari 2020, kl 18:43

God fortsättning på det nya hockeyåret
och tack för insatsen med att sälja julkalendrar och Bingolotter till uppesittarkvällen samt insatsen på julskyltningen. Intäkterna från dessa lotter är välbehövliga för vår verksamhet.
Hockeyn rullar på för de olika lagen med varierande framgång, tyvärr är vi inte representerade i alla åldersgrupper. Detta på grund av att vi är för få spelare för att kunna bilda lag i vissa årgångar. Det är en utmaning vi måste jobba med för att rekrytera som många som möjligt till våra yngre grupper.
Ekonomin i föreningen är fortfarande ansträngd men går ändå i rätt riktning och vi kommer att behöva göra ytterligare någon riktad insats innan säsongsavslutning för att säkerställa den positiva utvecklingen. Det som vi ska börja med nu omgående är att sälja sponsoravtal gällande sponsormatchen mot Trelleborg den 23:e februari. Det är av största vikt att ALLA hjälper till att skaffa så många sponsorer som möjligt. Man kan sponsra som företag, kompisgäng, familj, enskild person med mera. Använd er fantasi för att komma på nya former av sponsorer. Det är också viktigt att alla som kan kommer på matchen, ju fler vi är ju större sponsorsumma blir det. Ta med släkten, grannar arbetskamrater, ja vem som helst på en gratis hockeymatch. Mer info om denna insats kommer.
Vi kommer under slutet av säsongen kalla alla lag till möten där vi redovisar hur föreningen ska organiseras framöver för att få en hållbar verksamhet. Idag är det för få personer på de nödvändiga posterna, fler behöver vara fler engagerade för att inte belastningen ska bli för stor. Det är ju trots allt på ideell bas föreningen sköts.
Det kommer att behövas förslag på personer till styrelse och valberedning inför årsmötet i juni och vi tar tacksamt emot förslag redan nu, ju tidigare desto bättre.
När det gäller insamling av burkar och petflaskor så tar vi fortsatt tacksamt emot dessa, vi har nu fått en grå byggcontainer som sponsring från Skagert Maskinuthyrning, den har vi ställt upp på ”plattan” vid sidan av ishallen. Här får ni gärna ställa era kassar och säckar så tar vi hand om det.

Mats Mårtensson
Ordförande NHCTillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2020-07-14
Besökare
698924
Genereringstid
0,0313 sekunder