Brev till Nässjö HC Medlemmar

Inlagd: 7 juni 2018, kl 15:36

Alla behövs för en fungerande klubb!

Då det finns vakanta platser i styrelsen och även andra viktiga positioner i klubben, ber vi medlemmar läsa följande brev från Ordförande Mats Mårtensson via denna länk


NÄSSJÖ 2018-06-07

Hej alla, trots denna sommarvärme så närmar sig en ny spännande hockeysäsong med stormsteg. Inför den nya säsongen behöver vi hitta några nya personer till föreningens organisation. Vi har några i nuvarande styrelsen som går vidare till andra uppdrag inom föreningen och dessa behöver ersättas. Till styrelsen behöver vi en kassör, en till marknad och en ospecificerad, det behövs även några suppleanter.
Vi har också några mer administrativa poster att tillsätta tex. istidsansvarig, TSM (spelarregistrering), och OVR (online rapportering).
I övrigt vill vi också ha personer som kan vara behjälpliga vid A-lagsmatcher med tex. inträde och försäljning av halva potten, pucksläppet och andra typer av försäljning/lotterier.
I dagsläget är det bara representanter från vissa åldersgrupper och önskvärt är ju att samtliga grupper vore representerade i föreningens ledning. Det skulle stärka vi känslan inom NHC.
Vi närmar oss årsmötet den 28/6 och det är då man väljer in nya ledamöter i styrelsen, det är därför bra om ni som är intresserade att medverka i styrelsen eller på någon annan position kontaktar någon av oss befintliga styrelsemedlemmar snarast. Kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan under Styrelse.
Tänk på att om vi inte har en fungerande organisation inom NHC så drabbar det era barns hockeydrömmar, därför är det viktigt att alla gör vad man kan för att hjälpa till. Ju fler vi är, ju mindre blir belastningen för de som engagerar sig.


Mats Mårtensson
Ordförande NHC


Tillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2020-07-03
Besökare
682258
Genereringstid
0,0781 sekunder