”BECOME A LEKSAND STAR”

Inlagd: 7 augusti 2008


Spela HOCKEY för Leksands IF

"BECOME A LEKSAND STAR"
Hej!
Leksands IF Dam Elit satsar på att nå den yppersta eliten i damishockey. Vägen dit är lång och tuff men vi är på god väg! Dam Elit består idag av spelare som satsar helhjärtat för sin sport. Fem av spelarna (hittills) har representerat Damkronorna och vi har även spetsat laget med en USA import.
Det är även viktigt att betona det faktum att Dam Elit ligger under Elitsektionen inom Leksands IF. Det betyder att vi får mycket bra förutsättningar att satsa stenhårt för att nå toppen.
Vi söker hungriga spelare som uppföljer kriterierna; bra karaktär, elitspelare, samt viljan att vilja bli bäst. Om du tror att du har vad som krävs för att hjälpa oss nå vårt och ditt eget mål att spela ishockey på elitnivå så ser vi gärna att du kontaktar oss. Vi har även utvecklingsmöjligheter för kommande stjärnor i vårt flick- och Utvecklingslag. Som nybörjare är du också välkommen att höra av dig.
Leksands IF erbjuder mycket gedigna träningsmöjligheter. Vi har tillgång till is kvällstid såväl som på morgonen genom vårt ishockeygymnasium. Särskilda talangutvecklare och målvaktstränare med stor kompetens är anställda av föreningen och ger dig som spelare en enorm fördel och hjälp i att nå dina mål. Spelarna har givetvis tillgång till styrketräningslokal och vårt Off Ice Program är av hög kvalitet. Det är även viktigt att du prioriterar dina studier kombinerat med elitidrottandet. Vi kräver att våra spelare hanterar både studier och idrottandet på ett likvärdigt bra vis. Genom god planering av din tid så är det fullt genomförbart.
För dig som gått ut gymnasiet så finns det flera möjligheter till ett meningsfyllt liv utanför rinken. Högskolan Dalarna finns i Borlänge och Falun och ligger inom ca 35-45 minuters bilfärd. Det finns även möjlighet att läsa upp och komplettera betyg.
Två av länets största arbetsgivare ligger i Leksands kommun, Clas Ohlson AB samt Ejendals. Vi samarbetar också med en stor arbetsgivare som kan hjälpa våra spelare hitta jobb och vara support i jobbfrågor. Leksand är även en väldigt trevlig och fin kommun med nära till allt. Som du säkert vet är vi något av "Hockeytown" där hela bygden verkligen lever och andas ishockey!
Känner du att detta låter som en bra möjlighet så ser vi fram mot att tala med dig inom en snar framtid. Besök även vår hemsida.
Med vänliga hälsningar,

Sven-Åke Östberg Leksands IF Dam Elit ,
sven-ake.ostberg@clasohlson.se,
070- 6984511 , Leksands IF Dam Elit
Kalle Juvas, Head Coach, Leksands IF U-Lag
070-2687337
Länkar

www.coachescorner.nu ISHOCKEYGYMNASIUM

www.du.se UNIVERSITET

www.leksand.fhsk.se FOLKHÖGSKOLA

www.lagsidan.se LEKSANDS IF DAM

www.leksandsif.se LEKSANDS IFTillbaka
Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-11-25
Besökare
244395
Genereringstid
0,0781 sekunder