Knarrbacken FC Damer  

Seriepremiär!

Inlagd: 9 maj 2011, kl 17:35


Tuff seriepremiär där vi inte fick med oss resultatet...

Det var seriepremiär i lördags borta mot Rö. Fint väder och två stycken laddade lag möttes på en fin gräsmatta i Rö.

Vi har första 20-25 av matchen och kontrollerar det utan större bekymmer. Håller i spelet och lirar runt bollen fint. Rö försöker hela tiden kontra med djupledsbollar bakom våran backlinje. Tråkigt nog skrev jag inte upp när och var målen kom men det kändes lite som att så fort Rö tagit ledningen vart det lite mer jävlaranamma så vi sätte en snabb replik.
Resterande av första halvleken var väldigt jämn med mycket kamp. Men vi borde haft med oss en straff när deras målvakt totalt körde över Carina efter att hon avlossat ett skott i början på halvleken.

I andra halvleken så börjar Rö få hålla i bollen lite mer och hittar fler djupledsbollar. De maler på och har ett övertag i andra halvlek.. Men så fort de gör mål så lyckas alla höja sig lite, och med lite tur så får vi in 3-3. Nu är det inte lång tid kvar och det är mycket kamp. Men Rö´s gigant nr.16 är den stora skillnaden och avgör själv matchen med ett riktigt fint mål sent i andra halvlek.

Trots ett trist resultat så är det en väldigt underhållande match att titta på. Som vanligt levererar KFC riktigt fin fotboll så länge vi orkar. Inte så konstigt heller om det var orken som tröt i slutet på matchen, det var extremt varmt, bara 2st avbytare och den andra matchen för säsongen.

Det jag tycker är roligast att se är att det verkligen är ett lag som spelar fin fotboll och verkligen krigar för varandra!

Nu ser vi till att ta med oss allt det positiva från matchen och börjar ladda inför helgen då det är hemma premiär!

//G

Tillbaka


Dart   |  Snookerbord   |  Air hockey   |  Supporterprylar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2012-01-24
Besökare
60135
Genereringstid
0,0928 sekunder