Knäcker Fett  

Dubbla siffror igen mot Åboys

Inlagd: 21 april 2018, kl 13:34

Knäcker Fett - Åboys 1-10

KF hade en teoretisk chans att passera några lag i seriens slutskede och kanske fanns även ett uns av förhoppning efter segern mot Kubal. Men det visade sig att ”påskmusten” gått ur KF-laget, och näst sista fajten mot Åboys slutade med en ny överhalning.

Med den här lördagen fanns Janne i buren, på backplats fanns vickande Anton samt Marcus och Kent. Framåt fanns Hasse och Fredrik L på vänstern, Malte körde centralt medan Follin och Uffe höll högern.

När matchen drar igång är det ett smått taggat KF som bjuder upp till kamp de första minuterna. Halvchanserna svänger lite fram och tillbaka utan att det hettar till riktigt. Men vartefter tappar KF positionerna och då börjar målen rulla in när snabba Åboysare börjar rulla boll. 0-1 blir 0-2 och ni känner igen mönstret. När halvleken är över står det 0-4 och då har Janne ändå svarat för flera fina räddningar.

Andra fortsätter i samma spår och när Malte åker på dubbla utvisningar bär det snabbt utför med dubbla mål bakåt. Med ett par minuter kvar står det 0-9. Då tycker Hasse att det får räcka och han skickar in en långskott som smiter in fram till 1-9. Tyvärr får vi återigen uppleva en tvåsiffrig förlust ner Åboys petar in slutliga 1-10 i sista minuten. Tåget var väl redan i rullning, men nu är det definitivt kört att drömma om nytt kontrakt i trean.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2022-06-08
Besökare
217885
Genereringstid
0,0156 sekunder