Knäcker Fett  

Vårens första seger mot Kubal

Inlagd: 25 mars 2018, kl 21:39

Kubal - Knäcker Fett 4-7

KF reste sig på nio och tog äntligen en skalp. På förhand såg målvaktsfrågan osäker ut, men det slutade med ett lån av keeper från matchen innan. Gult tackar och bugar för hjälpen och för en fin insats i buren. I övrigt var det ett riktigt välfyllt gult lag som kom till spel. Otroligt nog lyckades KF skramla ihop två hela femmor. Det slutade med en backkvartett som bestod av Marcus, Fredrik L, Anton och Uffe. Framåt fanns Johan och Hessler till vänster, Petter och Malte på centerplats och slutligen Kenneth och Follin på högern. I Kubal fanns också rätt många med i laget och vi noterade flera nya ansikten sedan sist, men även ett känt forwardsansikte och att Jörgen fanns med i buren.

Det drar igång och det känns i luften att KF inte tänker vika ner sig lätt den här lördagen. Efter någon minut kommer Malte loss och kan sätta 1-0 efter pass från Marcus. KF fortsätter att hålla i spelet men Kubal är farliga när de får hålla i boll och skjuta utifrån. Ca fem in kommer ett tillfälle och då sitter 1-1. KF tappar inte farten utan fortsätter att skapa chanser, det slutar med att Johan river åt sig bollen och släpper den till Petter som kan sätta 2-1. Malte fortsätter sedan med två mål till direkt efter tekning. Plötsligt står det 4-1. Ett överraskat KF i tremålsledning, det kan väl inte sluta bra? Nej så enkelt får det inte vara. Gult somnar till i markeringen och det utnyttjar Kubal, först kommer en ny offensiv långrajd som avslutas med ett skott fram till 4-2, sedan får Kubal ett frislag i bra läge och plötsligt står det 4-3. Några chanser åt båda håll avslutar första halvlek. Trots det hafsiga avslutet är det ett rätt avspänt KF som utbyter taktiska stordåd i pausen.

KF kommer ut beslutsamt i andra och även om chanser och bollinnehav växlar så är det KF som avslutar mest bestämt. På ett snyggt inspel från Hessler på vänsterkanten håller sig Follin framme och sätter 5-3 i slottet. Några minuter senare snappar Johan upp en skottretur, vänder och sätter 6-3 mellan benen. Kubal svarar några minuter senare när en långboll skarvas in och över vår keeper. Innan det blir mer närkontakt avgör dock KF när Kenneth släpper en boll bakåt och Marcus drar iväg ett långskott som smiter in strax under ribban.

Sista minuterna rinner undan utan dramatik. Vi får se om det räcker till mer spänning i treans bottenskikt, men det var oavsett skönt med en seger för ett hårt prövat KF.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2022-06-08
Besökare
217887
Genereringstid
0,0156 sekunder