Knäcker Fett  

KF utklassat av Nolby Vikings

Inlagd: 26 februari 2018, kl 21:09

Nolby Vikings - Knäcker Fett 11-3

Första matchen i dubbellördagen blev också den första av helgen tvenne tvåsiffriga förluster. Inte mycket att säga om det. Lite bättre hemjobb och markering kanske hade hållit nere siffrorna men så mycket mer hade det inte räckt till.

KF ställde fram Janne i buren, tre backar med Kent, Marcus och Tessan. Framåt fanns Calle, Malte, Stefan H och Uffe. På andra sidan fanns ett något fulltaligare ljusblått manskap.

Matchen drar igång och det börjar åtminstone bra. Ett uppspel fastnar på en back, men en brytning letar sig fram till Malte som drar in 1-0 i krysset. Glädjen blir dock kortvarig. Ett hempass leder till frislag för Nolby i slottet. Otroligt nog lyckas fyra KF-spelare ställa sig i muren och samtidigt erbjuda öppet mål till höger om frislagsläggaren. En petning till höger fullbordar läget och Nolbys forward kan inte missa. 1-1. Sedan fortsätter det med att Nolby inom några anfall gjort både 1-2 och 1-3. Forceringen rullar vidare fram till 1-6 innan halvtidsvisslan avbryter slakten.

Matchen är förstås körd, men KF pratar om att hyfsa siffrorna och kämpa. Gott så. Andra fortsätter som i första även om markeringen är lite bättre. 1-7 och 1-8 följer innan Marcus kämpar sig upp i planen, Hessler tar vid och från vänstra hörnet hittar han tillbaka in till Marcus som dunkar in 2-8. Nytt baklängesmål följer innan Nolbys högerback ruffat klart och åker på en tvåa. Det tar sedan Calle och Malte fem sekunder att sätta 3-9. Calle släpper den snyggt upp från hörnet och Malte prickar in bollen högt.

Innan matchen är över har Nolby satt två strutar till mot ett passivt gult lag fram till 3-11. Kenneth ansluter sista två minuterna, efter en missad starttid, och får betyget bäst i KF.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2022-06-08
Besökare
217887
Genereringstid
0,0156 sekunder