Knäcker Fett  

Ingen succé i div 3-återkomst

Inlagd: 24 januari 2018, kl 23:06

Knäcker Fett - Old and Tired 3-4

KF gick på en smäll direkt i premiären av division 3. Old and Tired visade sig vara ett just rutinerat gäng med grånade gentlemän på backplats som till och med fick KF:s spelare att se unga ut. Spelsäkra var motståndarbackarna, framåt var det lite snabbare speed och som coach/supporter fanns Erik Johansson.

KF ställde upp med Släckar´ Detlefsen i buren, framför honom ett Marcus och Tessan på backplats. Upp försökte en kvintett med Uffe och comebackande Follin på vänstern, Malte centralt och Hasse och Kent på vänsterflanken.

Matchen drar igång och KF är lite hetare de första minuterna, tyvärr tappar man i markeringen och 0-1 sitter ca fem minuter in. Sedan vänder spelet lite, Uffe river åt sig bollen och bryter sig fri, skottet klarar keepern men Hasse kan raka in 1-1. Tror alla i gult, men bollen kommer aldrig till mittpunkten. Någon har ropat spark och när domaren frågar motståndarbänken så svarar de oväntat, ”visst var det spark”… KF får jobba vidare och några minuter senare kämpar Malte åt sig bollen och kan dra in 1-1 i nättaket utifrån. KF ligger på och återigen kommer en miss i markeringen och 1-2 följer. KF är flera gånger om på väg att sätta 2-2, men till och med ett halvöppet mål missas och går i målvaktsmasken. Fem sekunder kvar jobbar Malte fram en boll bakifrån förlängda målburen och kan Zorro-vrida upp bollen i nättaket. Halvtid.

KF känns lite osäkra på fortsättningen, stabiliteten är inte på topp med ett lag som fortfarande söker sina roller. Men, men 2-2 och det är bara att köra vidare.

Andra halvlek blir inte KF:s största insats. Medan gult mattas av har motståndarna någon form av extraväxel där backarna tar allt med ro och spelar säkert. Framåt börjar motståndarkedjan vartefter kännas betydligt speedigare än KF-benen. KF får klara ut ett numerärt underläge när Kent stångats lite ivrigt och krafterna tryter än mer. När så 2-3 faller ca fem minuter in kommer det inte oväntat. Motståndarna är sedan nära att sätta ytterligare en boll vid en snabb omställning, men forwarden drar stolpe ut. Sedan sticker KF upp och är sånär att vinkla in kvitteringen efter ett fint inspel från höger, Maltes boll räddas mirakulöst. När så O&T gör 2-4 känns det väldigt tungt med bara 3-4 minuter kvar.

KF gör ett sista försök och med minuten kvar lägger Malte en fin passning bakåt till Marcus, han stegar upp någon meter och drar in 3-4. Avspel och KF jobbar på, med sekunder kvar kommer ett frislag. Det sista som händer säger domaren, en svag petning leder till ett skott i muren och sedan är det över. Med lite skärpa hade avslutningen kunnat bli farligare, men det är i de små misstagen som KF förlorar. O&T gick hyfsat i serien ifjol, så helt under isen var inte insatsen. Uppslutningen till matchen talar också för kärva förutsättningar.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2022-06-08
Besökare
217888
Genereringstid
0,0313 sekunder