Knäcker Fett  

Skön seger mot No ’Maam

Inlagd: 19 november 2017, kl 17:31

No ´Maam - Knäcker Fett 2-5

Efter några tunga förluster kunde KF härligt nog komma tillbaka och ta en efterlängtad trepoängare. Viktigt, viktigt när nu serien går in i slutspurten. En gedigen laginsats får bli det samlade omdömet om gult för dagen.

I buren fanns på nytt Classe, och framför honom tre backar. Marcus, Therese och Släckar’n. Fem man kamperade framåt och Johan och Kent höll vänstern. Malte ställde sig positiv till en non stop-insats centeralt, och så när på ett byte var han på planen hela tiden. Hasse och Uffe fanns på högerflanken.

I motsats till förra helgen börjar det med ett mål i baken direkt efter halvannan minut. En miss i markeringen framför mål och KF straffas direkt. Classe helt utan chans. KF misströstar inte utan börjar så sakta spela upp sig, och chanserna blir farligare och farligare. Efter några försök hittar Malte fram med en fin passning till Hasse som enkelt kan slå in 1-1. Resten av perioden blir jämn, motståndarna prickar stolpen en gång men i övrigt har KF fin kontroll. En tung forechecking börjar också så smått ge resultat och när visslan ryter är det motståndarna som ser tröttast ut.

KF känner optimist i pausen och bestämmer sig för att fortsätta att sätta press och vara noggranna i defensiven. Inledningen av andra fortsätter på den inslagna vägen, No ’Maam håller boll men kommer inte till några riktigt farliga lägen, KF pressar på och vinner mycket boll. Malte gör en fin arbetsinsats som center och bidrar både framåt och bakåt. Några minuter in springer Uffe igenom och får ett friläge men missar avslutet, domaren blåser dock av motståndarna för liggande spel och det ger KF ett Power Play-läge.

För andra helgen i rad blir det ett lyckat överläge, när KF får frislag petar Malte till Marcus slår den ut mot höger, Hasse tar emot och skickar in bollen till Malte som sprungit in i slottet. Han prickar snyggt in 2-1 på volley. Ledning i andra – det var länge sedan! Några minuter senare får KF utdelning igen, efter en fin checking i anfallszon spelar Kent spela tillbaka bollen till Malte som drar direkt. Bollen hamnar mellan målisens benskydd, men glider sedan igenom och rullar sakta över linjen fram till 3-1. Nu är KF på gång och ett par minuter senare trycker Hasse in 4-1 efter en passning från Marcus.

Slutet bjuder på lite raffel. No ’Maam reducerar med ca tre kvar och sedan trycker man på ordentligt. KF är dock lugna och kämpar emot bra, med en minut kvar rycker motståndarna keepern. Det slutar med att Malte först får chansen men Hans skott går i gaveln, Johan kapar åt sig returen i hörnet, tittar upp och hittar Marcus som smäller in 5-2 i tom bur. Sedan är det över.

En mycket imponerande insats där KF för första gången på länge visade upp ett fint passningsspel. Starkt gjort också att komma tillbaka efter den överrumplande inledningen. Fin defensiv också där Marcus, Släckar’n och Therese tog bort det mesta – kom bollen igenom stod Classe tryggt i vägen.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2022-06-08
Besökare
217887
Genereringstid
0,0156 sekunder