Knäcker Fett  

Fett utan chans mot Blomhöjden

Inlagd: 8 november 2017, kl 20:15

Knäcker Fett - Blomhöjden 1-8

Nej, det är svårt att ställa fram få spelare mot ett nyligt division 1-lag och räcka hela vägen. Återigen höll KF stilen i en halvlek, men när man behövde jaga ikapp blev det smärtsamt öppet bakåt.

I buren Släckar´n Detlefsen. Framför honom Marcus och Christofer H. Framåt försökte Classe, Johan, Uffe, Kent och Kenneth. Matchen drar igång och ett i stort sett lika knapphändigt Blomhöjden tar direkt tag i taktpinnen. KF backar hem och behåller sedan den passiva uppställningen matchen igenom. Förhoppningen om att lyckas bryta och slå om blir en förgäves förhoppning.

Ca fem minuter sitter 0-1 för Blomhöjden och några minuter senare kommer även tvåan. Ett tillfälligt hopp tänds för KF när en frustrerad Marcus river tag i bollen avancerar uppåt i banan. Han skickar iväg en dragare som träffar något ben på väg framåt och slutligen glider in till 1-2. Halvleken fortsätter med att KF kryper ihop och klarar sig fram till slutsekunderna då ett skott smiter förbi Släckar’n fram till 1-3.

Andra halvlek blir en olustig historia, i ett försök att lyfta spelet öppnar KF upp och blir straffade gång på gång. 1-4 och 1-5, varav ett i numerärt överläge. Innan det är över lyckas KF med konststycket att släppa in ytterligare ett mål i Power play. Visslan ryter befriande när det står 1-8 på räkneverket.

Inte KF:s största stund, nästa vecka väntar serieledarna Bandygänget och sedan väntar höstlov.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171768
Genereringstid
0,0488 sekunder