Knäcker Fett  

Ny tvåsiffrig torsk i ö-derbyt

Inlagd: 12 oktober 2017, kl 19:46

Knäcker Fett - Anchorbay BK 3-10

Ny tvåsiffrig torsk i ö-derbyt
Ett mer nygammalt KF provade lyckan i helgens drabbning. På andra sidan fanns Anchorbay BK, ett lag som KF har plusstatistik på sett till historiken och de senaste säsongerna. Men i det skadeskjutna och lätt övergivna läge som KF:s spelartrupp befinner sig i är varje poäng ett fall framåt. Den här gången höll det i ca 20 minuter, sedan rasade det samman.

I buren återigen Släckar´n Detlefsen. Två backar fanns att tillgå i form av Micke L och Kent. Framåt blev det flera positionsbyten men inför avspel fanns Johan och Hasse till vänster, Christofer H centralt, medan Kenneth och Uffe höll högern.

Matchen drar igång och med betydligt fler spelare till spel tar Anchorbay initiativet direkt. KF avvaktar och spelar säkert, men redan tidigt har man svårt med att laget blir lite långt och passningsalternativen är begränsade.

Janne gör några riktigt fina räddningar i inledningen och det stärker KF, sakta men säkert lyckas man skapa några halvchanser och passen stämmer lite bättre. Tungt då när Anchorbay smäller in 0-1. KF tar det inte så hårt och spelet fortsätter att vara rätt jämnt. Uffe får sedan bollen en bit ut till höger, skjuter ett skott mellan backarna och returen kan sedan Christofer H säkert lägga in till höger om keepern. Några minuter senare åker KF på en utvisning när Uffe döms för hakning. Det tar ca 20 sekunder innan det står 1-2. Gult kämpar vidare och minuten senare får man ett frislag, en petning följer där Micke drar på ett skott från backläge, bollen går i kortsargen och studsar ut. Uffe följer upp med ett chansskott parallellt med mål och den går in via keeperns rygg.

Halvtidsvisslan ryter sedan, och 2-2 avspeglar rätt väl matchen, även om motståndarna haft bollen till störst del. Andra fortsätter med en liknande matchbild, halvchanser åt båda håll de första minuerna. Ca tre minuter in skapar Anchorbay ett nytt läge och kan ta ledningen med 2-3, återigen svarar KF i sitt vackraste anfall för dagen. Micke L bryter snyggt, fintar en motståndare och slår sedan en lätt lyftning framåt. Johan möter på en låg rapp volley och bollen går in i högra krysset.

Sedan är det roliga slut för KF, 3-4, 3-5 och så rullar det på. När visslan slutligen blåser av står det 3-10. Ett resultat som inte riktigt återger matchen, men en rättvis seger utan tvekan. Vid åtminstone 3-4 mål har inte heller KF turen med sig.

Ny chans till helgen, förhoppningsvis fortsätter trenden med fler spelare till hands.Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
174918
Genereringstid
0,0313 sekunder