Knäcker Fett  

Fåtaligt KF föll mot Spirits

Inlagd: 26 september 2017, kl 19:22

Mean Spirits - Knäcker Fett 3-0

Främlingslegionen förlorade, så kan man sammanfatta den här söndagen då KF återigen kom till spel med få spelare. Med fanns Jörgen i mål. Framför honom två backar i form av Hasse och Marcus – som växlade med Kenneth i andra halvlek. Fyra forwards försökte framåt, Malte, Clas, Kenneth och Therese.

Det blev inte överraskande en match där KF hade svårt att hitta ett bra passningsspel. Mycket enmansraider och långpastejer. Det sistnämnda ett resultat av statiskt spel, men med få med och lite rörelse omkring bollhållaren så var förstås passningsalternativen få.

Mean Sprits gjorde sina mål från nära håll med ett skott vid första stolpen och två styrningar, varav lite extra studstur på sista målet. Inget snack om att motståndet trillade bättre boll och vann rättvist även om KF hade en hel del skott från bl a Malte och Marcus som fastnade i gröten och studsade på klubbskaft eller smet förbi precis. Clas sökte upp en bra chans efter ett frislag och tvingades skjuta backhand. Nära där också.

Oavsett så får ett lag som inte spelat ihop tidigare med tre helt nya spelare på plan inte känna sig allt för nedslagna. Alla gjorde sitt bästa och med fler träningar och matcher kommer passningsspelet också, det är det viktigaste. KF får slicka självförtroendet och komma igen.

Vid t-bordet
Marcus och Ulfie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171762
Genereringstid
0,0313 sekunder